مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود

سرانجام کارکنانی که جایگاهی در جهاد دانشگاهی و وزارت علوم ندارند، چه می‌شود؟

رئیس جهاد دانشگاهی گفت: برخی از نیروهایی که در دانشگاه‌ها مشغول به کار هستند ارتباطی با جهاد دانشگاهی ندارند و وزارت علوم باید آنها را جایابی کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 12
کد خبر: ۱۰۹۹۱

به گزارش راهبرد معاصر ، حمید رضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی، درباره کارمندانی که در دانشگاه‌ها به اسم جهاد دانشگاهی مشغول به فعالیت هستند، اظهار کرد: حدود ۲۶ سال پیش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دلایلی که نمی توانست مستقیم کارمند استخدام کنند از جهاد دانشگاهی درخواست کمک کرد.

 

رئیس جهاد دانشگاهی ادامه داد: بر این اساس عده‌ای از افراد در دانشگاه‌ها مشغول به کار شدند که باید تصریح کنم هیچ یک از آنها عضو جهاد دانشگاهی نیستند.

 

وی درباره این نیروها ادامه داد: جهاد دانشگاهی با هیچ کدام از این نیروها قرار داد نبسته است و آنها مأمور به وزارت علوم شدند و منابعشان از سمت وزارتخانه تامین می‌شود.

طیبی تصریح کرد: از همان روز اول به آنها اعلام کردیم که هیچ کدام از شما کارمند جهاد دانشگاهی نیستید و تنها برای کمک به وزارت علوم جهاد دانشگاهی وارد عمل شده است.

رئیس جهاد دانشگاهی درباره تصمیم اخذ شده برای خروج این نیروها از دانشگاه ها بیان کرد: در حال حاضر تصمیمی گرفته شده است که بر مبنای آن این کارمندان باید از دانشگاه‌ها خارج شوند؛ البته ما می دانیم که به لحاظ انسانی این کار درست نیست.

 

وی ادامه داد: طی مدت زمان بسیاری این افراد در یک مجموعه کار کردند و فرصت های شغلی دیگر خود را از دست دادند و از لحاظ انسانی این برخورد درست نیست؛ البته وزارت علوم به دنبال جایابی این نیروها در بخش های دیگری از وزارتخانه است.

طیبی با بیان اینکه سنوات بیشتری هم به این نیروها تعلق می‌گیرد، گفت: اقدام دیگری که وزارتخانه انجام می‌دهد ارائه سنوات بیشتر به نیروها و دریافت استعفانامه از آنهاست.

رئیس جهاد دانشگاهی تصریح کرد: در حال حاضر کاری از دست جهاد دانشگاهی برنمی‌آید؛ البته به وزارت علوم اعلام کرده‌ایم که هر جایی که نیازمند نیروی جدید باشد از این افراد استفاده کند.

وی یادآوری کرد: به دنبال ارائه سنوات بیشتر، بازخرید و جایابی این نیروها در محل‌های دیگر هستیم و از لحاظ انسانی هرکاری که از دستمان بر بیاید را انجام می‌دهیم.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار