کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

دیرآمدن دختر تهرانی جنجالی شد

مرد جوان پس از درگیری خانوادگی به روی همسر و فرزند 12 ساله اش اسید پاشید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 22
کد خبر: ۱۱۰۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسیدپاشی در محله مسعودیه رخ داد. در این اسیدپاشی 2 نفر مجروح شدند. ماموران پلیس برای تحقیقات از اسیدپاشی در صحنه جنایت حاضر شده و مرد میانسال از صحنه اسیدپاشی فرار کرد در پرونده اسیدپاشی این مرد همچنان فراری و تحت تعقیب است.

 

 دیرآمدن دختر جوان به خانه برای مادر و پسر 12 ساله دردسرساز شد. صبح امروز دوشنبه 11 آذرماه، مرد جوان از ورامین خود را به خانه برادرزنش در مسعودیه رساند تا نقشه شوم اسیدپاشی خود را اجرا کند.

 

 

مادر و پسر تهرانی پس از حمله اسیدی توسط پدر خانواده بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند.

 

پرسنل اورژانس پس از مشاهده قربانیان اسیدپاشی با تماس تلفنی ماموران کلانتری 157 مسعودیه را در جریان این حادثه قرار دادند.

 

بدین ترتیب تیمی از ماموران کلانتری و کارآگاهان پلیس آگاهی با هماهنگی محمد زارع، بازپرس ویژه قتل شعبه اول دادسرای امورجنایی در بیمارستان حاضر شده و تحقیقات ابتدایی آغاز شد.

 

کارآگاهان پلیس در بیمارستان با مادر 45 ساله و پسر 12 ساله ای رو به رو شدند که از ناحیه صورت، دست و پا به براثر اسید پاشی از سوی پدر خانواده دچار سوختگی شدند.

 

پدر تعصبی با اسید خانواده اش را سوزاند
کارآگاهان پلیس آگاهی پس از دریافت این اطلاعات شاهد عینی حادثه اسیدپاشی را هدف تحقیق قرار داده و در تحقیقات مشخص شد مرد جوان پس از مراجعه به خانه برادرزنش در سالن پذیرایی به همسر و فرزندش اسید پاشی کرده است. همچنین تحقیقات پلیسی حکایت از آن داشت که زن و شوهر میانسال 2 فرزند دختر و پسر دارند که دلیل اختلافات خانوادگی بخاطر دیروقت مراجعه کردن دختر جوان به خانه شان بوجود آمده است.

 

بررسی های کارآگاهان پلیس آگاهی نشان داد، شب قبل از حادثه مادر خانواده پس از مشاجره همراه با فرزند 12 ساله خود به خانه برادر خود آمده و به خاطر قهر با همسر شب را در آنجا سپری کرد که همسر خمشگین زن روز بعد به خاطر مشکلات خانوادگی که شب قبل با آن رو به رو بودند با خشم و هدف اسیدپاشی به خانه برادرزنش می رود.

 

بنابراین گزارش، قربانیان اسیدپاشی به دلیل سطحی بودن سوختگی از بیمارستان مرخص شدند و با دستور محمد زارع بازپرس شعبه اول دادسرای امور جنایی تهران پرونده به اداره شانزدهم پلیس آگاهی برای دستگیری متهم ارجاع شد./ رکنا

ارسال نظر
آخرین اخبار