شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

ماس: به توافق با ایران نیاز داریم

وزیر خارجه آلمان با بیان اینکه ترامپ نتوانسته اتحاد کشورهای اروپایی را خدشه‌دار کند، گفت با وجود توافق هسته‌ای، جهان امن‌تر است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 13
کد خبر: ۱۱۰۷۲
به گزارش  راهبرد معاصر ،«هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان گفت که اروپا با توجه به شرایط کنونی به توافق هسته‌ای با ایران (برجام) نیاز دارد.

ماس که با نشریه «بیلد‌آم‌زونتاگ» گفت‌وگو می‌کرد، در پاسخ به این سوال که آیا اروپا در حفظ برجام شکست خورده، گفت: «"دونالد ترامپ" [رئیس‌جمهور آمریکا] نه توانست ما اروپایی‌ها را دچار اختلاف کند و نه اینکه ما را وادار کند که از توافق هسته‌ای با ایران خارج شویم. موضع ما را همه کشورهای اروپایی مورد حمایت قرار دادند.»

در این مصاحبه، خبرنگار بیلد‌آم‌زونتاگ با اشاره به تعیین ضرب‌الاجل از سوی ایران، از وزیر خارجه آلمان پرسیده است که آیا اینکه آلمان به جای آمریکا در کنار ایران باشد، کار اشتباهی بوده؟ و ماس در پاسخ گفته است: «چون به ایران بی‌اعتماد هستیم، به توافق نیاز داریم. در هر صورت در شرایط کنونی بهترین راه این است تا مانع شویم که ایران سلاح هسته‌ای بسازد. با قوانین روشن و نظارت، دستاورد بیشتری در مقایسه با تهدید به دست می‌آید. به همین دلیل ما بر این باور هستیم که جهان با توافق هسته‌ای امن‌تر از زمانی است که توافق وجود نداشته باشد. ما باید به همراه شرکای اروپایی خود تمامی تلاش خود را به کار بگیریم تا مانع از تنش نظامی شویم.»

با گذشت یک سال از خروج آمریکا از برجام، شورای عالی امنیت ملی ایران چهارشنبه (۱۸ اردیبهشت‌ماه) در بیانیه‌ای اعلام کرد قصد دارد «در راستای صیانت از امنیت و منافع ملی مردم ایران، و در اعمال حقوق خود مندرج در بندهای ۲۶ و ۳۶ برجام» برخی اقدامات خود ذیل برجام را متوقف کند.  

جمهوری اسلامی ایران در این بیانیه به کشورهای باقی‌مانده در برجام ۶۰ روز فرصت داده برای اجرای تعهدات خود به ویژه در حوزه‌های بانکی و نفتی اقدام کنند.

در بیانیه اتحادیه اروپا و سه کشور اروپایی ضمن رد ضرب‌الاجل ۶۰ روزه ایران عنوان کردند: «قویاً به ایران توصیه می‌کنیم از انجام اقداماتی که موجب تشدید مشکلات می‌شود، خودداری کند.».

منبع : فارس
ارسال نظر