دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ماس: به توافق با ایران نیاز داریم

وزیر خارجه آلمان با بیان اینکه ترامپ نتوانسته اتحاد کشورهای اروپایی را خدشه‌دار کند، گفت با وجود توافق هسته‌ای، جهان امن‌تر است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 13
کد خبر: ۱۱۰۷۲
به گزارش  راهبرد معاصر ،«هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان گفت که اروپا با توجه به شرایط کنونی به توافق هسته‌ای با ایران (برجام) نیاز دارد.

ماس که با نشریه «بیلد‌آم‌زونتاگ» گفت‌وگو می‌کرد، در پاسخ به این سوال که آیا اروپا در حفظ برجام شکست خورده، گفت: «"دونالد ترامپ" [رئیس‌جمهور آمریکا] نه توانست ما اروپایی‌ها را دچار اختلاف کند و نه اینکه ما را وادار کند که از توافق هسته‌ای با ایران خارج شویم. موضع ما را همه کشورهای اروپایی مورد حمایت قرار دادند.»

در این مصاحبه، خبرنگار بیلد‌آم‌زونتاگ با اشاره به تعیین ضرب‌الاجل از سوی ایران، از وزیر خارجه آلمان پرسیده است که آیا اینکه آلمان به جای آمریکا در کنار ایران باشد، کار اشتباهی بوده؟ و ماس در پاسخ گفته است: «چون به ایران بی‌اعتماد هستیم، به توافق نیاز داریم. در هر صورت در شرایط کنونی بهترین راه این است تا مانع شویم که ایران سلاح هسته‌ای بسازد. با قوانین روشن و نظارت، دستاورد بیشتری در مقایسه با تهدید به دست می‌آید. به همین دلیل ما بر این باور هستیم که جهان با توافق هسته‌ای امن‌تر از زمانی است که توافق وجود نداشته باشد. ما باید به همراه شرکای اروپایی خود تمامی تلاش خود را به کار بگیریم تا مانع از تنش نظامی شویم.»

با گذشت یک سال از خروج آمریکا از برجام، شورای عالی امنیت ملی ایران چهارشنبه (۱۸ اردیبهشت‌ماه) در بیانیه‌ای اعلام کرد قصد دارد «در راستای صیانت از امنیت و منافع ملی مردم ایران، و در اعمال حقوق خود مندرج در بندهای ۲۶ و ۳۶ برجام» برخی اقدامات خود ذیل برجام را متوقف کند.  

جمهوری اسلامی ایران در این بیانیه به کشورهای باقی‌مانده در برجام ۶۰ روز فرصت داده برای اجرای تعهدات خود به ویژه در حوزه‌های بانکی و نفتی اقدام کنند.

در بیانیه اتحادیه اروپا و سه کشور اروپایی ضمن رد ضرب‌الاجل ۶۰ روزه ایران عنوان کردند: «قویاً به ایران توصیه می‌کنیم از انجام اقداماتی که موجب تشدید مشکلات می‌شود، خودداری کند.».

منبع : فارس
ارسال نظر
آخرین اخبار