سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

گروسی با اسلامی دیدار کرد+ فیلم

گروسی با اسلامی دیدار کرد+ فیلم مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دقایقی قبل با حضور در محل سازمان انرژی اتمی با اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۰۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که در دومین سفرش در دولت سیزدهم شب گذشته وارد تهران شد، پیش از ظهر امروز (سه‌شنبه) دوم آذر ماه با حضور در محل سازمان انرژی اتمی برای دومین بار بعد از حدود ۲ ماه و نیم از سفر اولش در تهران با «محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار و گفتگو کرد.





قرار است دو طرف بعد از این دیدار در نشستی خبری به تشریح گفتگو‌های انجام شده بپردازند.

براساس اعلام سازمان انرژی اتمی، گفتگو درباره ایجاد چارچوب مشخص همکاری‌ها بین سازمان انرژی اتمی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اهم محور‌های مذاکره در این دیدار خواهد بود.

۲۱ شهریور ماه سالجاری «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در اولین سفرش در دولت سیزدهم با محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در محل این سازمان در تهران ملاقات کرد و پس از آن اسلامی در نشستی در جمع خبرنگاران اعلام کرد که گروسی قرار است دوباره به تهران بازگردد. البته اسلامی در سفری که برای شرکت در کنفرانس عمومی آژانس به وین داشت با گروسی در مقر آژانس دیدار و گفتگو کرد.

گروسی همچنین قرار است بعدازظهر امروز با حضور در محل وزارت امور خارجه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتگو کند.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیروز در خصوص سفرش به تهران در توئیتی نوشت: امروز به تهران سفر می‌کنم تا با مقامات ایرانی دیدار کنم و به سؤالات مهم در ایران بپردازم. امیدوارم بتوانم یک کانال ثمربخش و مشارکتی گفت‌وگوی مستقیم ایجاد کنم تا آژانس بتواند فعالیت‌های راستی آزمایی ضروری را در این کشور از سر بگیرد.

سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه دیروز (دوشنبه) اول آذر ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران با اشاره به سفر امشب گروسی به تهران گفت: همواره سعی شده روابط ایران و آژانس فنی و در چارچوب پادمان و اساسنامه و رویه‌های آژانس باشد. امیدواریم این سفر همچون قبل سازنده باشد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی بیان کرد: همواره به آژانس توصیه کرده‌ایم در مسیر همکار‌ی‌های فنی باقی بماند و اجازه ندهد برخی کشور‌ها اغراض سیاسی خود را به نام آژانس جلو ببرند. در چارچوب تحولات و براساس شرایط تصمیم لازم را اتخاذ می‌کنیم.

این دیپلمات ارشد ایرانی درباره سفر گروسی عنوان کرد: موضوعاتی بین ایران و آژانس است که سعی کرده‌ا‌یم در چارچوب فنی انجام شود. از آژانس در همان چارچوب خواستیم کار را جلو ببرد. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به خوبی می‌داند تمامی خرابکاری‌ها و اعمال تروریستی که توسط رژیم صهیونیستی در خاک ایران صورت گرفته که متاسفانه با سکوت برخی کشور‌های مدعی همراه بوده است، تاثیر قابل توجهی بر برخی ابعاد فنی گذاشته و بین ما و آژانس این موضوع در سطح و چارچوب خود پیگیری شده و هم در این سفر پیگیری می‌شود.

این سفر در آستانه نشست شورای حکام آژانس صورت گرفته است. نشست شورای حکام از فردا چهارشنبه به مدت سه روز برگزار می‌شود. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار