هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

چرا برخلاف سایر دادگاه ها دادگاه برادر رئیس جمهور علنی نیست؟

رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب تهران گفت: اینکه دادگاه حسین فریدون برادر رئیس جمهور علنی یا غیرعلنی برگزار شود به تشخیص رئیس دادگاه بستگی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۴ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 13
کد خبر: ۱۱۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر ، عباس پوریانی رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب تهران ، در پاسخ به مطالبه مردم که در سامانه فارس من با موضوع «چرا برخلاف سایر دادگاه ها دادگاه برادر رئیس جمهور علنی نیست؟»،گفت: تا آنجا که می‌دانم گویا یکی از جلسات علنی و با حضور خبرنگاران بوده است.

 

وی افزود: علی ایحال در قانون به صورت صریح آمده است که تشخیص برگزاری دادگاه به صورت علنی یا غیرعلنی در اختیار قاضی دادگاه است و ایشان است که می‌تواند تصمیم بگیرد دادگاه چگونه برگزار شود.

 

این نکته قابل ذکر است که علی بخشایش، محمدرضا توسلی و پرویز کاظمی، اعضای هیئت مدیره بانک سرمایه و حسین فریدون برادر رئیس جمهور و هر شخصی می‌توانند با تودیع قرار وثیقه تعیینی از سوی قاضی دادگاه، بدون لباس زندان، با لباس شخصی تردد و از شهر خود خارج نشوند.

 

تاکنون دادگاه ۱۰۶۷ در چهار جلسه به اتهامات حسین فریدون رسیدگی کرده است و به تازگی حکم وی صادر شده است.

 

قاضی حسینی سرپرست مجتمع قضائی کارکنان دولت در روز ۱۴ اردیبهشت ماه ۹۸ در حاشیه مراسم تودیع و معارفه دادستان جدید تهران در جمع خبرنگاران از صدور حکم حسین فریدون خبر داد و گفت: این فرد در حکم دادگاه در ارتباط با برخی اتهامات تبریه و در ارتباط با بخش دیگری از اتهامات، به حبس محکوم شده که با توجه به قطعی نبودن حکم صادره از بیان جزئیات معذورم.

 

فریدون در ۵ تیرماه ۹۶ به دلیل «اتهامات مالی» بازداشت و پس از انتقال به بیمارستان یک روز بعد با قرار وثیقه ۵۰ میلیارد تومانی آزاد شد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار