مهلت ثبت نام آزمون‌های ارزشیابی علمی رشته‌های علوم پزشکی تمدید شد مراقب لینک‌های جعلی باشید/ پیامک «واریز کالابرگ» می‌تواند حساب شما را خالی کند بلاتکلیفی فوق‌العاده خاص معلمان در بودجه ۱۴۰۵ ورود سامانه بارشی از جمعه شب به کشور نوروبیون داروی عمومی نیست / هشدار درباره تزریق خودسرانه ویتامین‌ها دستگیری شرور فراری در شاهرود؛ انواع سلاح سرد کشف شد فعالیت مراکز آموزشی قزوین ۱۷ دی غیرحضوری است اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا وزارت علوم: هیچ دانشجویی از دانشگاه بیرجند در بازداشت نیست آخرین برنامه دانشگاه آزاد برای امتحانات؛ تفویض اختیار به استان‌ها مدارس آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه تعطیل شد پدر امیرمحمد خالقی قاتل فرزندش را بخشید شبکه سرقت موتورسیکلت در تهران متلاشی شد مدارس اراک و چند روستا در روز سه‌شنبه غیرحضوری شد دستور صریح وزیر بهداشت برای بررسی دقیق درگیری بیمارستان ایلام نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد اعلام شد

تبرئه قاسم زاده تکذیب شد

رئیس دادگاه کیفری یک استان تهران ضمن تکذیب تبرئه بیژن قاسم زاده گفت: همانطور که قبلا هم اعلام شده دیوان عالی کشور به علت نقص، پرونده را به دادگاه کیفری یک استان تهران اعاده شده داده است. دادگاه نیز جهت رفع نواقص پرونده آن را به دادسرا ارسال کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 27
کد خبر: ۱۱۱۳۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، قاضی جواهری، رئیس دادگاه کیفری یک استان تهران در پی انتشار اخباری مبنی بر تبرئه شدن بیژن قاسم زاده، یکی از متهمان پرونده اکبر طبری ضمن تکذیب این موضوع اعلام کرد: پرونده پس از نقض به دادگاه کیفری یک استان تهران اعاده شد. شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران هم جهت رفع نواقص مد نظر دیوان عالی کشور پرونده را به دادسرای تهران ارسال کرده‌است.

رئیس دادگاه کیفری یک استان تهران خاطرنشان کرد: دادسرا پس از رفع نواقص مدنظر دیوان عالی کشور در اجرای مفاد مواد ۲۷۴ و ۲۷۵ قانون آیین دادرسی کیفری پرونده را به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال خواهد کرد و حکم جدیدی در این خصوص صادر نشده است؛ بنابراین گزارش، ۲۵ آبان ماه ذبیح‌الله خدائیان سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سئوالی در مورد پرونده بیژن قاسم زاده به بیان توضیحاتی پرداخته و گفته بود پرونده در دیوان عالی کشور در رابطه با ارتشا، نقص تحقیقاتی گرفته و رای نقض گردید و به دادگاه صادر کننده حکم عودت داده شد. هم اکنون دادگاه در حال تجمیع تحقیقات و استماع اظهارات شهود و مواجهه حضوری آنهاست.


سخنگوی قوه قضاییه گفت: قسمت دیگری از حکم صادره، نقض بلا ارجاع شده بود و طبیعتا بعد از تکمیل تحقیقات و صدور حکم اگر چنانچه به پرونده اعتراض یا اعاده دادرسی صورت گیرد، مجدد به دیوان عالی کشور ارسال خواهد شد در غیر این صورت حکم اجرا می‌شود.

گفتنی است، پیش از این، بیژن قاسم زاده سنگرودی به جرم تاثیر دادن نفوذ افراد و همچنین دریافت رشوه به انفصال دائم از خدمات دولتی و ۱۰ سال حبس تعزیری و ضبط مال ناشی از ارتشا و جزای نقدی محکوم شده بود./میزان

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار