فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

ماجرای شکایت پرسپولیس از مجری ۲۰:۳۰

پرسپولیس از یکی از خبرنگاران بخش خبری ۲۰:۳۰ شکایت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 28
کد خبر: ۱۱۱۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر باشگاه پرسپولیس از یک خبرنگار صدا و سیما و یک بازیکن پیشین استقلال شکایت کرد.تردیدی نیست که اکثریت برنامه‌های ورزشی رادیو و تلویزیون ایران در جهت توسعه و پیشرفت ورزش و فوتبال گام برمی‌دارند و رسالت خود را در راستای اجرای انصاف و عدالت انجام می‌دهند ولی در این میان هستند مواردی که گهگاه بدون رعایت انصاف و عدالت و حتی بدون رعایت اصول حرفه‌ای و اخلاقی عمل می‌کنند و لطمه‌های جدی به مجموعه‌ها و روح و روان جامعه می‌زنند.
پرسپولیس اخیرا از همین ناحیه آسیب‌هایی دید که اوج آن در برنامه ۲۰:۳۰ اتفاق افتاد. سید مجید صدری در همین ارتباط نامه اعتراضی و گلایه‌آمیزی را برای پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما، ارسال کرد. در این نامه با اشاره به موارد مستندی که وجود داشت نسبت به رویکرد منفی بعضی برنامه‌سازان نسبت به پرسپولیس و هواداران آن انتقاد شد.

شکایت پرسپولیس از خبرنگار برنامه ۲۰:۳۰/ کاپیتان سابق استقلال به اتهام توهین و افترا به دردسر افتاد.
باشگاه پرسپولیس امیدوار است با توجه به رویکرد روشن سازمان صدا و سیما که در ابلاغیه‌ به برنامه‌ها نمود عینی دارد، با نظارت بیشتر بخش‌های مربوطه آن سازمان، آن چه به ویژه در برنامه‌های تخصصی روی آنتن می‌رود متاثر از حب و بغض‌های رنگی یا فشار و ارتباط‌های باشگاه‌های خاص نباشد.

باشگاه پرسپولیس در همین راستا از خبرنگار صداوسیما شکایت کرد.

همچنین باشگاه پرسپولیس به دلیل اظهارات خلاف واقع علیه پرسپولیس و عضو کادرفنی تیم، از سوی امیر حسین صادقی که مسبوق به سابقه است، از این بازیکن پیشین فوتبال شکایت کرد.

وی اخیرا اظهارنظرهایی داشته است که مصداق توهین و افترا به باشگاه پرسپولیس و عوامل آن از جمله حمید مطهری بوده‌ است./رستان نیوز

 

ارسال نظر
آخرین اخبار