علائم ابتلا به سویه اومیکرون-راهبرد معاصر
جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

علائم ابتلا به سویه اومیکرون

بیماران مبتلا به سویه اومیکرون خستگی شدید، بدن درد و درد همراه با کمی سردرد، خارش گلو به جای گلودرد را بدون سرفه یا از دست دادن حس چشایی یا بویایی گزارش کرده‌اند
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 02
کد خبر: ۱۱۱۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس مطالعات اولیه، خطر عفونت مجدد کووید ۱۹ در نوع «اومیکرون» بیشتر است.سویه جدید کووید ۱۹ موسوم به Omicron که در آفریقای جنوبی کشف شد، روز جمعه (۵ آذر) از سوی سازمان بهداشت جهانی به عنوان "نوع نگران کننده" اعلام شد.
شواهد اولیه نشان می‌دهد که ممکن است خطر ابتلای مجدد به اومیکرون بیشتر باشد؛ یعنی افرادی که قبلاً به کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند راحت‌تر به اومیکرون مبتلا می‌شوند.
دکتر «آنجلیک کوتزی» که اولین بار نوع اومیکرون را شناسایی و علائم آن را مشخص کرد، می‌گوید: «این سویه تاکنون اثرات بسیار خفیفی در بیماران ایجاد کرده است، اما این علائم با نوع دلتا متفاوت هستند.»

وی در ادامه افزود: «بیماران خستگی شدید، بدن درد و درد همراه با کمی سردرد، خارش گلو به جای گلودرد را بدون سرفه یا از دست دادن حس چشایی یا بویایی گزارش کرده‌اند.»
گفته می‌شود سویه جدید به شدت جهش یافته است. اما محققان معتقدند داشتن جهش‌های زیاد به این معنا نیست که ویروس کُشنده‌تر یا خطرناک‌تر خواهد بود. با این حال، مهم است که بدانیم آن جهش‌ها چه می‌کنند. دانشمندان هنوز در حال مطالعه بیشتر این سویه و اثرات آن هستند تا تشخیص دهند که آیا باعث بیماری شدیدتر می‌شود یا قابلیت انتقال بالاتری دارد. برای فهم اینکه آیا این نوع می‌تواند از واکسن یا مصونیت طبیعی فرار کند، باید منتظر ماند تا داده‌های بیشتری ارائه شود.

کارشناسان و پزشکان بر لزوم ادامه پیروی از رفتارهای پیشگیرانه مانند استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی، آزمایش قبل و بعد از سفر با جدیت بیشتر و نیاز به احتیاط بیشتر تأکید می‌کنند./مهر

ارسال نظر