کنایه عراقچی به سخنان نتانیاهو: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی است خطیب‌زاده: دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان نسل‌کشی در فلسطین تشکیل شود قالیباف: کشورهای مسلمان در مقابل رژیم صهیونیستی از قدرت استفاده کنند ابوترابی: همه‌ی دستگاه‌ها هزینه‌ها را کاهش دهند/ لزوم اصلاح نظام بانکی بقائی: تحریم‌های آمریکا علیه ایرانیان، جنایت علیه بشریت است رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم/قلدری در مسئولیت‌ها ممنوع! فرمانده سپاه تهران: در جنگ ۱۲روزه کل ناتو را شکست دادیم جدال دولت و مجلس بر سر تغییر ۴ وزیر پزشکیان پزشکیان: ‌بی‌عدالتی‌ها را از بین خواهیم برد/ ایرانی‌ها لیاقت بهترین زندگی را دارند زنگنه: پزشکیان رگ خواب مجلس را می‌داند حسن پور: آمریکایی ها از هیچ ظلمی علیه ملت ایران دریغ نکرده اند سازمان اطلاعات سپاه: دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه صحت ندارد پزشکیان در گفت‌و‌گو با مکرون: آمریکا و اروپا باید با اثبات صداقت خود اعتماد ایران را جلب کنند کارمندان و حقوق بگیران بخوانند؛ آیین نامه نحوه تشکیل و فعالیت صندوق‌های بازنشستگی مکمل غیردولتی و حساب‌های انفرادی مکمل اعلام اسامی شرکت‌های پیمانکار ذی‌نفع به کارگروه بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت

سردار قاآنی: بالاترین شکست دوران حاضر آمریکا، شکست در افغانستان است

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با اشاره به تحولات اخیر جهان تاکید کرد که بالاترین شکست دوران حاضر آمریکا، شکست در افغانستان است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۱۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 03
کد خبر: ۱۱۲۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرتیپ «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران با تاکید براینکه دوران آنکه دشمنان اسلام هرکاری دلشان بخواهد انجام دهند گذشته است.

 

سردار قاآنی به آمریکا هشدار داد که تا فرصت باقیست از جغرافیای اطراف ایران خارج شود.

 

وی در سخنرانی روز پنجشنبه خود در مراسم نخستین سالگرد شهادت سردار شهید عبدالرسول استوار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت که آمریکایی‌ها مکار، حیله‌گر و جنایت کار هستند، 20 سال در افغانستان جنگیدند، بالاترین شکست در این دوران شکست در افغانستان بود.

 

سردار قاآنی تصریح کرد: پیام ما به آمریکایی‌ها این است که هنوز وقت دارید از جغرافیای اطراف ما بیرون بروید، در غیر این صورت اگر جغرافیای اطراف ما را ترک نکنید، کاری می‌کنیم که بعد از زمانی که از افغانستان فرار کردید، بر سر شما بیاید.

پیش از این نیز آیت‌الله خامنه‌‎ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در پیامی به مناسبت ایام حج اظهار داشتند: همین درک غلط موجب شد که آمریکا در افغانستان تحقیر شود، و پس از آن ورود پُر سر و صدا در بیست سال پیش، و پس از به کار بردن سلاح و بمب و آتش در برابر مردم بی‌دفاع و غیر نظامی، خود را در باتلاق حس کند و نیرو و ابزار نظامی خود را از آن بیرون بَرَد. البتّه ملّت بیدار افغانستان باید مراقب ابزارهای اطّلاعاتی و سلاح‌های جنگ نرم آمریکا در کشورش باشد و هشیارانه در برابر آن بِایستد.

 

 

آخرین هواپیمای نظامی آمریکا نیمه شب هشتم شهریورماه سال جاری فرودگاه کابل را بی سر و صدا ترک کرد و بدین ترتیب 20 سال اشغال نظامی و جنگ آمریکا در افغانستان پایان یافت.

 

نظامیان آمریکایی درحالی در نیمه شب بطور خفت‌باری افغانستان را ترک کردند که برای خروج نیروها و شهروندانش نیازمند تایید طالبان شدند و نظام به اصطلاح دموکراتیکی که در 20 سال گذشته با هزینه بسیار هنگفتی ایجاد کرده بودند نیز بدون مقاومت برابر طالبان فروپاشید و مقامات دولتی نیز در پروازهای مختلف از این کشور فرار کردند./تسنیم

ارسال نظر