آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است سردار نقدی: آمریکا و اسرائیل در غزه شکست تمدنی خوردند سیاست اقتصادی مجلس: واردات هوشمند و حفاظت از منابع آب

سردار قاآنی: بالاترین شکست دوران حاضر آمریکا، شکست در افغانستان است

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با اشاره به تحولات اخیر جهان تاکید کرد که بالاترین شکست دوران حاضر آمریکا، شکست در افغانستان است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۱۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 03
کد خبر: ۱۱۲۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرتیپ «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران با تاکید براینکه دوران آنکه دشمنان اسلام هرکاری دلشان بخواهد انجام دهند گذشته است.

 

سردار قاآنی به آمریکا هشدار داد که تا فرصت باقیست از جغرافیای اطراف ایران خارج شود.

 

وی در سخنرانی روز پنجشنبه خود در مراسم نخستین سالگرد شهادت سردار شهید عبدالرسول استوار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت که آمریکایی‌ها مکار، حیله‌گر و جنایت کار هستند، 20 سال در افغانستان جنگیدند، بالاترین شکست در این دوران شکست در افغانستان بود.

 

سردار قاآنی تصریح کرد: پیام ما به آمریکایی‌ها این است که هنوز وقت دارید از جغرافیای اطراف ما بیرون بروید، در غیر این صورت اگر جغرافیای اطراف ما را ترک نکنید، کاری می‌کنیم که بعد از زمانی که از افغانستان فرار کردید، بر سر شما بیاید.

پیش از این نیز آیت‌الله خامنه‌‎ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در پیامی به مناسبت ایام حج اظهار داشتند: همین درک غلط موجب شد که آمریکا در افغانستان تحقیر شود، و پس از آن ورود پُر سر و صدا در بیست سال پیش، و پس از به کار بردن سلاح و بمب و آتش در برابر مردم بی‌دفاع و غیر نظامی، خود را در باتلاق حس کند و نیرو و ابزار نظامی خود را از آن بیرون بَرَد. البتّه ملّت بیدار افغانستان باید مراقب ابزارهای اطّلاعاتی و سلاح‌های جنگ نرم آمریکا در کشورش باشد و هشیارانه در برابر آن بِایستد.

 

 

آخرین هواپیمای نظامی آمریکا نیمه شب هشتم شهریورماه سال جاری فرودگاه کابل را بی سر و صدا ترک کرد و بدین ترتیب 20 سال اشغال نظامی و جنگ آمریکا در افغانستان پایان یافت.

 

نظامیان آمریکایی درحالی در نیمه شب بطور خفت‌باری افغانستان را ترک کردند که برای خروج نیروها و شهروندانش نیازمند تایید طالبان شدند و نظام به اصطلاح دموکراتیکی که در 20 سال گذشته با هزینه بسیار هنگفتی ایجاد کرده بودند نیز بدون مقاومت برابر طالبان فروپاشید و مقامات دولتی نیز در پروازهای مختلف از این کشور فرار کردند./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار