اولتیماتوم بانک مرکزی به بانک‌ها برای اعلام اموال طلا دوباره خیز برداشت / قیمت جدید طلا امروز ۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت دلار، یورو و پوند امروز چهارشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۴ + جدول زمان واریز افزایش حقوق ۵۰ درصدی بازنشستگان ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی کشور قیمت جدید طلای ۱۸ عیار در ۶ فروردین ۱۴۰۴ استاندار: وضعیت ذخایر سد‌های تامین‌کننده آب تهران مناسب نیست اطلاعیه بانک مرکزی؛ پیگیری مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری ارزی و ریالی در طرح‌های ملی ۱۴۰۴ قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴ مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۴ قیمت جدید طلای ۱۸ عیار در ۵ فروردین ماه ۱۴۰۴/طلا در نقطه اوج ایستاد جزییات واریز میلیونی دولت؛ مشمولان دریافت یارانه جدید مشخص شدند قیمت سکه، نیم‌سکه، ربع‌سکه ۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ جزئیات واریز اعتبار سبد غذایی مادران باردار واریز کمک هزینه «سبد غذایی» مادران باردار و دارای فرزند شیرخوار نیازمند/ شارژ ۱.۲ میلیون تومانی حساب سرپرستان خانوار

قطع آب تهران تا ۹۰ روز دیگر صحت دارد؟

به گفته مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب تهران شایعه قطع آب پایتخت تا ۹۰ روز دیگر صحت ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 04
کد خبر: ۱۱۲۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر از چند روز پیش اخباری در فضای مجازی مبنی بر قطع آب پایتخت تا ۹۰ روز دیگر دست به دست می شود که طبق گفته های مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب تهران، این موضوع واقعیت ندارد و امسال قطعا آب هیچ یک از مشترکان تهرانی قطع نخواهد شد.

محمدرضا بختیاری درباره اخبار منتشر شده مبنی بر کمبود جدی آب در تهران و کفایت تامین آب تنها تا ۹۰ روز دیگر، اظهار کرد: این صحبت ها به هیچ عنوان صحت ندارد و مردم نگران نباشند، برنامه ریزی های لازم صورت گرفته و شرایط تحت مدیریت است.

وی با بیان اینکه مشکل آب در تهران مانند سایر استانها وجود دارد اما اینگونه نیست که تا ۹۰ روز دیگر با مشکل جدی مواجه شویم، گفت: در حال حاضر سدها را مدیریت می کنیم اما اینکه مخازن سدها نسبت به سال گذشته کاهش یافته قابل انکار نیست، سال گذشته بسیار خشک بود اما مدیریت منابع در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران افزود: باتوجه به منابعی که در سدها داریم بالانس برقرار شده است و صحبتهای غیر علمی که مطرح می شود، صحت ندارد، مشکل وجود دارد و سختی به مجموعه وارد می شود اما نباید ذهن مردم را مشوش کرد و این صحبت ها واقعیت ندارد.

بختیاری با بیان اینکه امسال اولین سالی بود که در ۵۰ سال اخیر نه تنها با افزایش مصرف نسبت به سال گذشته مواجه نشدیم بلکه حتی ۶ دهم میزان مصرف کاهش یافت، گفت: اگر مردم کمک کنند پاییز و زمستان امسال را بدون مشکل پشت سر خواهیم گذاشت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است امسال برای تامین آب دچار مشکل شویم، گفت: خیر، اینکه باید صرفه جویی و کنترل فشار صورت بگیرد حتما در دستور کار بوده چه بسا که تاکنون نیز اتفتاق افتاده است اما اینکه قرار باشد وارد بحث جیره بندی و قطع آب شویم قطعا این اتفاق نخواهد افتاد.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران افت فشار چندانی در مناطق تهران نداریم و فشار معقول شده است، پرفشار عمل نمی کنیم، دو سال پیش که وضعیت مخازن سدها عالی بود، روی بحث فشار متمرکز نبودیم اما اکنون فشار در حد معقول قابل تامین است، از طریق کنترل فشار مخازن و صرفه جویی شرایط را کنترل می کنیم.

بختیاری با بیان اینکه  امسال در طول ۵۰ سال اخیر به لحاظ بارندگی بی سابقه بود، گفت: ۴۰ درصد نزولات جوی در استان تهران کاهش یافت و این استان بیشترین چالش را داشت. با این حال شهر تهران در طول دو سال اخیر حتی یک ساعت قطع آب ناشی از کمبود آب نداشت و به امید خدا نخواهد داشت و خواهش من از مردم رعایت است.

به گفته وی در تهران روزانه حدود سه میلیون متر مکعب آب مصرف می شود، اگر ۱۰ درصد صرفه جویی صورت بگیرد، معادل ۶۰۰ هزار متر مکعب ذخیره می شود که به میزان تامین آب برای جمعیت ۱.۵ میلیون نفری است. لذا خواهش ما این است که مردم رعایت کنند و نکته بعدی اینکه به هیچ عنوان بحث جیره بندی آب در تهران را نخواهیم داشت./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار