احتمال ابتلا به اومیکرون در کدام گروه سنی بیشتر است؟-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

احتمال ابتلا به اومیکرون در کدام گروه سنی بیشتر است؟

مشاور پزشکی دولت آفریقای جنوبی اعلام کرد که اُمیکرون سلامت کودکان زیر ۵ سال را نشانه گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 05
کد خبر: ۱۱۲۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، دولت آفریقای جنوبی می‌گوید: اُمیکرون کووید-۱۹ به‌طور نامتناسبی بر کودکان زیر ۵سال تاثیر می‌گذارد و کارشناسان این تصور را که آخرین سویه «خفیف» است را بی‌معنا می‌دانند.

مشاور دولت، واسیلا جاسات اظهار کرد: در منطقه ژوهانسبورگ، مکانی که ویروس در حال گسترش است افزایش بسیار شدیدی در پذیرش بیمارستان‌ها در تمام گروه‌های سنی به ویژه در کودکان زیر ۵ سال مشاهده می‌شود.

وی گفت: میزان بروز بیماری در افراد زیر ۵سال در حال حاضر دومین میزان بالا و بعد از افراد بالای ۶۰ سال قرار گرفته است. روندی که اکنون شاهد آن هستیم متفاوت با گذشته و افزایش ویژه پذیرش در بیمارستان در کودکان زیر ۵سال است.

وی ادامه داد: سویه جدید متفاوت از سویه‌های قبلی عمل می‌کند. ما همیشه دیده‌ایم که کودکان در گذشته به شدت تحت تاثیر همه‌گیری کووید قرار نگرفته‌اند و تعداد زیادی پذیرش برای کودکان وجود نداشته است.

مقامات بهداشتی در آفریقای جنوبی بیان کردند: به نظر می‌رسد نوع جدید کروناویروس اُمیکرون بسیار سریعتر از گونه‌های قبلی ویروس در سراسر کشور پخش می‌شود و افزایش پذیرش بیمارستان، بیشتر در میان کودکان خردسال مشاهده شده است.

هفته گذشته این سویه توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) به‌عنوان «نوع نگران‌کننده» معرفی شد و به موجی از عفونت‌های جدید دامن زد و اکنون گونه غالب در آفریقای جنوبی است، جایی که برای اولین بار در آنجا کشف شد.

مقامات گفتند که استان گوتنگ که شامل شهر ژوهانسبورگ است، با افزایش عفونت‌های شدید در کودکان زیر ۵سال مواجه است.

جاست معتقد است که احتمالا «شکاف ایمنی» و عدم واکسیناسیون در بین کودکان ممکن است نتیجه افزایش بستری شدن در بیمارستان باشد.

با این حال محققان تاکید کردند: هنوز خیلی زود است که بدانیم کودکان به سویه اُمیکرون حساس‌تر هستند یا خیر.



علائم

شواهد اولیه نشان می‌دهد که سویه اُمیکرون اغلب باعث بیماری خفیف با علائم کمی متفاوت از سایر سویه‌های کرونا می‌شود. دکتر پریخ اظهار کرد: بیماران بدون از دست دادن حس بویایی یا چشایی، مقداری سوزش گلو گزارش کردند.

دکتر آنجلیک کوتزی، رئیس انجمن پزشکی آفریقای جنوبی گفت: بیماران همچنین کاهش قابل‌توجهی در سطح اکسیژن را تجربه نکردند و بدون عارضه در خانه بهبود یافتند اما بیماران به نظر جوان‌تر هستند.

موسسه ملی بیماری‌های واگیر (NICD) اعلام کرده است که کودکان زیر ۲سال ۱۰ درصد از پذیرش‌های بیمارستانی را تشکیل می‌دهند. این احتمال وجود دارد که افزایش بستری شدن در کودکان به دلیل نرخ کمتر واکسیناسیون در کودکان یا سیستم ایمنی نابالغ آنان باشد همچنین والدین نگران نیز ممکن است به‌عنوان یک اقدام احتیاطی فرزندان خود را به بیمارستان ببرند.

پزشک آنتونی اسمیت خاطرنشان کرد: «بیماران از جمعیتی جوان‌تر هستند و علائم خفیف‌تری دارند اما حتی در افراد مسن‌تر بیماری نسبتا خفیف بوده است.»

داده‌های NICD آفریقای جنوبی نشان می‌دهد که تعداد زیادی از پذیرش‌های بیمارستانی در یکی از شهرهای شمالی گوتنگ از نوزادان زیر ۲سال بوده است و نگرانی‌ها را در مورد خطرات برای کودکان خردسال ایجاد کرده است.


از ۴۵۲ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ که بین ۱۴ تا ۲۸ نوامبر در این شهر بستری شدند، ۵۲ بیمار نوزاد بودند که آنان را به بیشترین گروه سنی بستری شده در بیمارستان تبدیل می‌کند. با این حال، همه نوزادان برای نوع جدید مورد آزمایش قرار نگرفتند و هیچ درک روشنی از اینکه چه تعداد ممکن است به اُمیکرون مبتلا شده باشند، وجود ندارد.

همچنین در مورد اینکه آیا این نوزادان اصلا کووید-۱۹ داشته‌اند یا خیر، تردید وجود دارد زیرا با همه نوزادان مبتلا به علائم تنفسی به گونه‌ای رفتار می‌شود که گویی مبتلا به کووید-۱۹ هستند به این معنی که شاید فقط به آنفلوآنزا مبتلا بودند.

از کودکان بستری کووید در بیمارستان در محدوده سنی صفر تا ۴سال، درصد مبتلا به بیماری شدید به طور قابل‌توجهی کمتر از افراد بالای ۶۰ سال بوده است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر