جزئیات عرضه اولیه تابان؛ بزرگ‌ترین هلدینگ پتروشیمی در بورس وام بازنشستگان کشوری ۷۵ میلیون تومان | مرحله سوم پرداخت + جزئیات کامل آخرین قیمت طلا و سکه امروز ۲ شهریور ۱۴۰۵؛ سکه طرح جدید ۲۲۱ میلیون تومان آخرین قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ / سکه ۵۰ سوتی به رقم ۱ میلیون و ۱۲۰ هزار تومان رسید آخرین قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ / افزایش قیمت طلا و سکه قیمت نقره امروز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ / شمش نقره یک کیلویی به ۲۲۲ میلیون تومان رسید + جدول پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ / صعود دوباره دلار در راه است؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ / قیمت طلا سه‌شنبه سرنوشت‌ساز می‌شود قطع برق کمیسیون انرژی مجلس هنگام بررسی علل خاموشی‌های اخیر! فروش تویوتا کرولا کراس هیبرید با مدل ۲۰۲۶؛ قیمت و شرایط ثبت‌نام عرضه اولیه منجیل ۱۴۰۵؛ قیمت، سهمیه و زمان ثبت سفارش اعلام شد قیمت طلا امروز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ + جدول بذرافشان: طلا ممکن است به همان سرعتی که بالا رفت، وارد مسیر کاهشی شود پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا/ طلا تا دی ماه این عدد تاریخی تغییر خواهد کرد شرایط فروش محصولات بهمن خودرو نقدی بدون قرعه کشی ثبت‌نام مسکن استیجاری کلید خورد / شرایط ثبت نام و تسهیلات ۴۰۰ میلیونی

حذف مالیات بر اصل قیمت طلا از ۱۳ دی ماه

حذف مالیات بر اصل قیمت طلا  از ۱۳ دی ماه به گفته سخنگوی هیات رئیسه مجلس از ۱۳ دی ماه و بر اساس قانون مصوب مجلس، مالیات بر ارزش افزوده از اصل قیمت طلا، جواهر و پلاتین حذف می شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۹ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 05
کد خبر: ۱۱۲۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که از ۱۳ دی ماه و بر اساس قانون مصوب مجلس، مالیات بر ارزش افزوده از اصل قیمت طلا، جواهر و پلاتین حذف می شود. سید نظام الدین موسوی با اشاره به اطلاعیه اتاق اصناف مبنی بر اجرای قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده از ۱۳ دی ماه گفت: مجلس شورای اسلامی اوایل سال جاری با اصلاح مفادی از این قانون تغییرات مهمی در آن لحاظ کرد که از جمله می توان به فراهم شدن امکان شناسایی شرکت های کاغذی و معاملات صوری در این قانون اشاره کرد که با الزامی شدن ثبت معاملات در سامانه مودیان انجام خواهد شد. این گام بزرگی برای شفافیت مالیاتی در این بخش است.

وی با اشاره به تغییر نحوه مالیات طلا در قوانین پیشین گفت: هم اکنون هر فردی طلا، جواهر یا پلاتین خریداری می کند، ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده ای که پرداخت می کند شامل وزن این اقلام نیز می شود. یعنی اگر هراندازه قطعه طلایی که خریداری می کند سنگین تر باشد، مالیات بیشتری هم شامل می شود اما با اجرای قانون جدید که از ۱۳ دی ماه خواهد بود، دیگر مالیات از وزن این کالاها دریافت نمی شود و خریدار فقط ۹ درصد مالیات بر اجرت ساخت، حق العمل و سود فروشنده را پرداخت خواهد کرد که هزینه های خرید این اقلام را کاهش می دهد.

موسوی همچنین با اشاره به گنجاندن شرایط فروش نسیه در اخذ مالیات گفت: براساس قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده؛ پیمانکاران و فعالان اقتصادی که به صورت نسیه با مشتریان کار می کنند پس از اینکه در سامانه مودیان نحوه دریافت وجه معامله خود را ثبت و ضبط می کنند می توانند مالیات آن معامله را پس از دریافت اقساط آن از مشتری پرداخت کنند درحالی که تا کنون چنین نبوده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر همچنین از جایگزین شدن سامانه به جای ممیز برای محاسبه و دریافت مالیات از مودیان خبرداد و گفت: با اجرای قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده رویه مالیات ستانی تسهیل و منصفانه می شود چراکه در حال حاضر یکی از مشکلات، اخذ مالیات از طریق ممیز است، اما با قانون جدید سامانه محوری جایگزین ممیز محوری می شود.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به حمایت از تولید داخلی در این قانون گفت: در قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده از کالاهای تولید داخل در مقابل کالاهای وارداتی و خارجی حمایت شده است و کالاهای وارداتی که مشابه داخلی داشته و آن کالای داخلی می تواند نیاز بازار را رفع کند، مشمول نرخ استاندار مالیات بر ارزش افزوده یعنی ۹ درصد می‌شود./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار