جزییات جدید حمله آمریکا به عروسی سیریک خبر مهم برای کارکنان دولت/ تاریخ دقیق ساعت کاری ادارات در شهریور ۱۴۰۵+ جزییات تماس پزشکیان با زاکانی درباره مدیریت شهری و حکمرانی داده‌محور تکمیل زیرساخت‌های حکمرانی داده‌محور، پیش‌نیاز تحول در مدیریت کشور است سرلشکر وحیدی: سپاه و سایر نیروهای مسلح پاسدار حرمت خون شهدای کوهستک هستند روحانی: همه ملت باید پشت سر نیروهای مسلح و مذاکره‌کنندگان باشند عارف: از این پس پاسخ ما «نامتوازن»، «چندلایه» و «سلب‌کننده امنیت متجاوز» خواهد بود سخنگوی شورای نگهبان: زمان جدیدی برای برگزاری انتخابات شوراها اعلام نشده است ارتش: سامانه‌ها و آشیانه جنگنده‌های آمریکایی را با موشک و پهپاد زدیم افشین: تغییر 180 درجه‌ای توان حملات ایران نتیجه دانش جوانان بود سپاه: آمریکا درباره حمله به عروسی‌ها در جهان به افکار عمومی پاسخ دهد پایگاه‌های آمریکا در کویت زیر ضرب موشکی و پهپادی قرار گرفت پاسخ معاون رئیس‌جمهور به ادعای استعفای پزشکیان افزایش شمار شهدای حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک ستادکل نیرو‌های مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم

قالیباف: عقب‌ماندگی‌های دولت قبل جبران شود

قالیباف: عقب‌ماندگی‌های دولت قبل جبران شود رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مسئولیت سنگین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه زیرساخت‌ها، گفت: تحول در حکمرانی که چالش اصلی کشور است، در این وزارتخانه باید دنبال شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 07
کد خبر: ۱۱۲۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون صنایع و معادن مجلس در خصوص عملکرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمینه تکالیف مقرر در قانون و برنامه‌های کلان و تعهدات این وزارتخانه قرائت شد.

 

پس از قرائت گزارش کمیسیون صنایع و معادن، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولیت مهم و سنگینی در حوزه زیرساخت‌های ارتباطی بر دوش دارد و در مجلس نیز کمیسیون فرهنگی در حوزه محتوا مسئول است.

 

وی ادامه داد: تحولی که در حکمرانی مدنظر ماست و در مجلس به دنبال آن هستیم و چالش اصلی کشور نیز هست، در این وزارتخانه باید دنبال شود.

 

رئیس مجلس تصریح کرد: متأسفانه در دولت گذشته در این بخش عقب‌ماندگی‌های بسیاری وجود داشته، اما امیدواریم وزیر محترم ارتباطات که خودش امروز داوطلب ارائه گزارش به مجلس بوده، آمادگی تحول در این بخش را داشته باشد.

 

قالیباف افزود: نمایندگان مجلس نیز نسبت به این حوزه توجه جدی داشته باشند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار