شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

قالیباف: عقب‌ماندگی‌های دولت قبل جبران شود

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مسئولیت سنگین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه زیرساخت‌ها، گفت: تحول در حکمرانی که چالش اصلی کشور است، در این وزارتخانه باید دنبال شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 07
کد خبر: ۱۱۲۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون صنایع و معادن مجلس در خصوص عملکرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمینه تکالیف مقرر در قانون و برنامه‌های کلان و تعهدات این وزارتخانه قرائت شد.

 

پس از قرائت گزارش کمیسیون صنایع و معادن، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولیت مهم و سنگینی در حوزه زیرساخت‌های ارتباطی بر دوش دارد و در مجلس نیز کمیسیون فرهنگی در حوزه محتوا مسئول است.

 

وی ادامه داد: تحولی که در حکمرانی مدنظر ماست و در مجلس به دنبال آن هستیم و چالش اصلی کشور نیز هست، در این وزارتخانه باید دنبال شود.

 

رئیس مجلس تصریح کرد: متأسفانه در دولت گذشته در این بخش عقب‌ماندگی‌های بسیاری وجود داشته، اما امیدواریم وزیر محترم ارتباطات که خودش امروز داوطلب ارائه گزارش به مجلس بوده، آمادگی تحول در این بخش را داشته باشد.

 

قالیباف افزود: نمایندگان مجلس نیز نسبت به این حوزه توجه جدی داشته باشند./ فارس

ارسال نظر