قیمت طلا امروز دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ + جدول وعده مهم کمیسیون انرژی درباره پایان قطعی برق خانگی از اول زمان واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + مبلغ و مشمولان کالابرگ مرداد سقوط قیمت دینار عراق در یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ / زائران اربعین بخوانند + جدول جدیدترین نرخ‌ها آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل و پیش بینی قیمت طلا قیمت سکه امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | ریزش ۵.۸ میلیون تومانی قیمت سکه در اولین روز هفته؛ طلا هم گران نشد آخرین قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | کاهش محسوس طلای ۱۸ عیار و تثبیت اونس جهانی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی یعنی چه؟ آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی اجاره اعلام شد؛ مالکان تا این تاریخ فرصت دارند خبر خوش برای متقاضیان دنا پلاس؛ فروش بدون قرعه‌کشی کلید می‌خورد قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ چه زمانی شارژ می‌شود؟ آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟
اتفاقات مهم در بودجه ۱۴۰۱ /

از افزایش حقوق ها تا نرخ ارز در 1401

از افزایش حقوق ها تا نرخ ارز در 1401 آنچه که به طور کلی در لایحه ارائه شده دیده می‌شود در نگاه اول خلاصه تر شدن آن است که بودجه دستگاه‌ها و زیرمجموعه‌های آنها عمدتا یک جا اعلام شده و مانند لوایح قبلی چه در جداول و چه در تبصره‌ها چندان به جزئیات پرداخته نشده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 13
کد خبر: ۱۱۳۳۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  در بودجه سال آینده، دولت هزینه‌ها را چندان افزایش نداده و در تامین منابع تمرکز خود را از فروش اوراق برداشته و به سمت مالیات و البته نفت برده است.

 

روز گذشته همزمان با ۲۱ آذرماه ۱۴۰۰، رئیس دولت سیزدهم اولین بودجه خود را به مجلس برد، بودجه‌ای که از مدت‌ها قبل گفته شده بود قرار است متفاوت از گذشته بوده و بدون کسری بسته شود.

 

آنچه که به طور کلی در لایحه ارائه شده دیده می‌شود در نگاه اول خلاصه تر شدن آن است که بودجه دستگاه‌ها و زیرمجموعه‌های آنها عمدتا یک جا اعلام شده و مانند لوایح قبلی چه در جداول و چه در تبصره‌ها چندان به جزئیات پرداخته نشده است.

 

در بخش منابع و مصارف، برخی بخش‌ها که در سال‌های گذشته تاثیر بیشتری در تامین منابع داشته‌اند کم اثر شده است؛ به طوری که واگذاری دارایی مالی که عمدتا فروش اوراق یا سهام شرکت‌هاست کاهش ۳۰ درصدی داشته ولی در سوی دیگر تمرکز بر درآمد مالیاتی افزایش دارد.

 

در این بین درآمدهای نفت نیز با وجود کاهش تعداد فروش روزانه در مقایسه با میزان سال جاری، درآمدی برابر و حتی بیشتر است که دلیل آن به افزایش قیمت فروش و البته نرخ تسعیر ارز بر می‌گردد.

 

بررسی تغییرات بودجه در قانون امسال و لایحه سال آینده

عنوان

قانون بودجه سال ۱۴۰۰

لایحه بودجه سال ۱۴۰۱

تغییرات(درصد)

منابع بودجه کل کشور

 ۲۸۸۲ هزار میلیارد تومان

۳۶۳۱ هزار میلیارد تومان

۲۵.۹

بودجه عمومی دولت

۱۳۷۳ هزار میلیارد تومان

۱۵۰۵ هزار میلیارد تومان

۹.۶

بودجه شرکت‌های دولتی، موسسات انتفاعی وابسته به دولت و بانک‌ها

۱۵۷۱ هزار میلیارد تومان

۲۲۳۱ هزار میلیارد تومان

۴۲

درآمدهای اختصاصی

۹۵.۸ هزار میلیارد تومان

۱۳۳ هزار میلیارد تومان

۳۸.۸

منابع عمومی دولت

۱۲۷۷ هزار میلیارد تومان

۱۳۷۲ هزار میلیارد تومان

۷.۵

درآمدها

۴۵۴ هزار میلیارد تومان

۶۶۴.۴ هزار میلیارد تومان

۴۶.۳

واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای

۳۹۵.۵ هزار میلیارد تومان

۴۰۸ هزار میلیارد تومان

۳.۱

واگذاری دارایی‌های مالی

۴۲۷.۴ هزار میلیارد تومان

۲۹۹ هزار میلیارد تومان

۳۰-

هزینه جاری

۹۱۸.۹ هزار میلیارد تومان

۹۶۵ هزار میلیارد تومان

۵.۱

بودجه عمرانی

۱۷۶.۲ هزار میلیارد تومان

۲۵۱ هزار میلیارد تومان

۴۲

تملک دارایی‌های مالی

۱۸۲ هزار میلیارد تومان

۱۵۵ هزار میلیارد تومان

۱۴.۸-

مالیات

۳۲۰ هزار میلیارد تومان

۵۲۶ هزار میلیارد تومان

۶۴.۳

درآمد نفت

۳۴۹ هزار

۳۸۱ هزار میلیارد تومان

۹.۱

میزان صادرات نفت

۲.۳ میلیون بشکه

۱.۲ میلیون بشکه

۴۷.۸-

قیمت هر بشکه نفت

 ۴۰ دلار

۶۰ دلار

۵۰

نرخ تسعیر ارز

حدود ۱۱ هزارتومان

۲۳هزار تومان

۱۰۹

معافیت مالیاتی حقوق

۴ میلیون

۵ میلیون

۲۰

افزایش حقوق

۲۵ درصد

بین ۵ تا ۲۹ درصد

-

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار