مراکز آموزشی مازندران شنبه غیر حضوری است تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی خبر خوش برای بازنشستگان و کارکنان نظام سلامت وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات در روز شنبه ۴ اسفند مدیر عامل خبرگزاری قوه قضائیه: هر دو سارق دانشجوی دانشگاه تهران ایرانی هستند انسداد محور عباس آباد-کلاردشت به علت ریزش کوه آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور / بارش برف و باران در برخی محور‌ها افتتاح بازار بزرگ میوه و تره‌بار غرب استان تهران در شهریار بارش برف و باران شدید در مازندران / سفر به شمال ممنوع هواشناسی: یخبندان در راه تهران؛ هوا ۱۰ درجه سردتر می‌شود وزیر آموزش و پرورش: حل مسائل معیشتی معلمان از اولویت‌ها است پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان

وزیر بهداشت: در یک هفته به اندازه کل جمعیت امارات تزریق واکسن انجام دادیم

وزیر بهداشت گفت: ما در یک هفته به اندازه کل جمعیت امارات تزریق واکسن انجام دادیم که این امر با همت همه افراد در پادگان ها، ورزشگاه‌ها و دانشگاه‌ها محقق شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 21
کد خبر: ۱۱۴۶۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دیدار با سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه تجربه چند ماهه کرونا و واکسیناسیون برای نظام خوب بود به این دلیل که همه ارگان‌ها به ویژه نظامی پای کار آمدند و به ما کمک کردند، گفت: چرا که اگر ما می‌خواستیم با امکانات خود این حجم از واکسیناسیون را انجام دهیم بیش از یک سال زمان لازم داشتیم.

وی با اشاره به اینکه در واردات واکسن رییس جمهور، معاون اول ایشان، وزارت امور خارجه، بانک مرکزی وارد عمل شده و به لطف خدا بیش از انتظار واکسن وارد کشور شد، گفت: مرحله بعدی پس از واردات این حجم از واکسن، موضوع تزریق بود که مشکلات مربوط به خود را داشت؛ به لطف خدا، کمک مردم و همه نهاد‌های مربوطه ما رکورد تزریق روزانه حدود یک میلیون و ۶۵۰ هزار و رکورد تزریق حدود ۸ میلیون و ۶۰۰ هزار دز در هفته را ثبت کرده ایم و این درحالی است که فکر میکنم تمام جمعیت کشوری مثل امارات ۹ تا ۱۰ میلیون نفر باشد به این معنا که ما در یک هفته به اندازه کل جمعیت امارات تزریق انجام دادیم که این امر با همت همه افراد در پادگان ها، ورزشگاه‌ها و دانشگاه‌ها محقق شد. برای تزریق واکسن جوانان هم پای کار آمدند که این موضوع را در بازدید‌های شبانه از مراکز واکسیناسیون مشاهده کردم.

وزیر بهداشت تصریح کرد: همانطور که حضرت آقا فرمودند، کرونا نشان داد که ایرانی‌ها یک هویت خوبی دارند؛ این تجربه خوبی است و باید در هر کاری از هویت نیرو‌های خود استفاده کنیم. با همه اقداماتی که انجام شد و با کمک همه هیچ بیماری روی زمین نماند که این بسیار خوب بود.

عین اللهی ادامه داد: همانطور که در برخی کشور‌های اروپایی پیشرفته مشاهده شد بیماران بسیاری روی زمین ماندند و حمایتی از آن‌ها وجود نداشت. زمانی که نیرو‌های نظامی و ارتش مردمی باشند این اتفاقات همیاری و همدلی و حمایتی هم مشاهده می‌شود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار