سقف کارت به کارت بانک ملی تغییر کرد / آخرین وضعیت اختلال بانکی طرح جدید بانک مرکزی برای دلار‌های خانگی شرایط واریز وجه خودرو مزدا ۳ خرداد ۱۴۰۵ تاریخ قرعه کشی ایران خودرو تغییر کرد؟ یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد / مبلغ واریزی یارانه خرداد چقدر است؟ خبر مهم ایران خودرو درباره قیمت‌های اصلاح شده برخی محصولات خداحافظی درآمد‌های ۳۰ میلیونی با یارانه / یارانه این دهک‌ها حذف می‌شود پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / دلار در مسیر بازسازی کانال‌های از دست‌رفته پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / بازار طلا در انتظار فرمان تازه دلار شرایط فروش ارز اربعین ۱۴۰۵ ابلاغ شد؛ سهمیه هر زائر ۲۰۰ هزار دینار عراق خبر مهم وزیر کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟ قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول

قرعه‌کشی خودرو حذف می‌شود؟

قرعه‌کشی خودرو  حذف می‌شود؟ وزیر صمت از افزایش ۵۰۰ هزار دستگاهی تولید خودرو در سال آینده خبر داد و گفت: متناسب با تقاضا عرضه خواهیم کرد و با این فرایند، قرعه کشی خودرو در سال ۱۴۰۱ حذف می شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۰۱ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 22
کد خبر: ۱۱۴۷۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، سیدرضا فاطمی امین پس از نشست مشترک با مسئولان دیوان محاسبات کشور در جمع خبرنگاران گفت: تقاضای خودرو در کشور یک میلیون و 500 هزار دستگاه است و آنچه امسال تولید خواهد شد یک میلیون دستگاه است که 500 هزار دستگاه کمبود عرضه خواهیم داشت این کمبود در سال آینده جبران خواهد شد.

 

وی افزود: طبق برنامه، افزایش تولید خودرو پیش بینی شده و متناسب با تقاضا عرضه خواهیم کرد و با این فرایند، قرعه کشی خودرو در سال 1401 حذف می شود.

 

وزیر صمت در پاسخ به پرسش دیگری درباره آخرین برنامه های دولت برای اصلاح پرداخت یارانه ها گفت: طبق طرحی که کار مطالعاتی آن در حال انجام است، یارانه ها قطع نخواهد شد بلکه یارانه هایی که بی هدف پرداخت می شد و معمولا به دست مردم نمی رسید، هدفمند می شود.

 

فاطمی امین تصریح کرد:​ البته آخرین تصمیمات در این باره از جانب سخنگوی این طرح اعلام خواهد، اما خلاصه مطلب این است که با ایجاد رانت، یارانه ها به دست مردم نمی رسید چرا که شاهدیم ارز 4200 برای خرید نهاده های دامی مانند ذرت، کنجاله و سویا پرداخت و این کالاها وارد کشور می شود، اما کالاهای تولیدی مانند مرغ، تخم مرغ و لبنیات متناسب با ارز 4200 عرضه نمی شود و انحراف منابع داریم.

وی همچنین درباره جلسه مشترک با مسئولان دیوان محاسبات کشور گفت: هفت قانون در حوزه تولید وجود دارد که در جلسه امروز آنها را مرو کردیم و مواردی از آن الزاماتی است باید اجرا می شد.

 

وزیر صمت افزود: خبری که به اعضای جلسه دادم این بود که 90 پروژه ای که برای اصلاح ساز و کارها و فرایند در این وزارتخانه طراحی کردیم تقریباً تمام خلاء ها و نقص هایی که وجود داشته است، جبران می شود.

 

فاطمی امین گفت:​ مقرر شد مفادی از قوانین گذشته تاکنون که اجرا نشده یا ناقص اجرا شده است و کارهایی که متناسب با آن باید برنامه ریزی می کردیم رفع نقص شود که این کار را به کارگروهی ارائه می دهیم./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار