زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم

آیت الله رئیسی: همه دستگاه‌ها بر قیمت‌ کالاها نظارت کنند

رییس جمهور در جلسه امروز هیات دولت گفت:وزارتخانه‌ها و استانداری‌ها به شکل موثری بر قیمت کالاها نظارت کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۰۵ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 26
کد خبر: ۱۱۵۲۹۴

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور بعدازظهر امروز یکشنبه در جلسه هیات دولت گفت: اقدامات متعددی برای کنترل قیمت‌ها و نظارت بر بازار انجام شده، اما وضعیت فعلی بازار به ما می‌گوید باید به سرعت برای مدیریت قیمت‌ها چاره‌اندیشی شود.

رئیسی افزود: یک بار دیگر به همه همکارانم در دولت از وزارتخانه‌ها تا استانداری‌ها تاکید موکد می‌کنم که باید با جدیت و به شکل موثری بر قیمت همه کالاها نظارت داشته باشند.

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف گاز اظهار داشت: با توجه به برودت هوا رعایت الگوهای صرفه‌جویی در مصرف گاز برای حفظ پایداری شبکه و جلوگیری از قطع گاز، بسیار اهمیت دارد و رسانه‌ها و به ویژه صدا و سیما باید مردم را بیش از گذشته به صرفه‌جویی در مصرف گاز تشویق کنند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برنامه دولت برای ایجاد تحول در سازمان اداری کشور، تصریح کرد: برای ایجاد این تحول نباید حتی یک روز را از دست بدهیم و تغییرات ضروری در سازمان اداری دولت باید به کارآمدی نظام اداری بیانجامد.

رئیسی ادامه داد: همچنین همه دستگاههای اداری باید در کنار تلاش برای مقابله با فساد، روابط ناسالم و رشوه، مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه حجاب و عفاف نیز اجرا کنند.

وی با بیان اینکه بر اساس آمار، صادرات محصولات غیرنفتی کشور امسال نسبت به سال قبل حدود ۴۰ درصد افزایش داشته است، اظهار داشت: وقتی دولت تمرکز خود را بر گسترش تعاملات اقتصادی با کشورهای همسایه قرار داده و در این مسیر موفق نیز بوده است، طبیعی است که بدخواهان به دنبال خرابکاری در روابط ایران با همسایگانش باشند که باید مراقبت کرد که آیا واقعا مشکل در کالاهای صادراتی بوده است یا مساله سیاسی وجود دارد؟فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار