پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

۳ چهره جنجالی بازی سپاهان – پرسپولیس

در حساس‌ترین بازی هفته دوازدهم رقابت‌های لیگ برتر سپاهان و پرسپولیس به مصاف یکدیگر می‌روند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۰۸ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 29
کد خبر: ۱۱۵۶۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  امروز چهارشنبه رقابت‌های هفته دوازدهم لیگ برتر برگزار می‌شود که در حساس‌ترین بازی روز، دو تیم رده دوم و سومی سپاهان و پرسپولیس در اراک به مصاف هم می‌روند. این دو تیم به دلیل رای کمیته انضباطی نمی‌توانند در شهر‌های خودشان از رقیب میزبانی کنند.

 

 بازی پرسپولیس با سپاهان همیشه در زمره بازی‌های جذاب و حساس لیگ برتر بوده است؛ جدال برای قهرمانی، همسایگی در جدول و البته جنجال‌های قبلی، همگی دست به دست هم داده تا حساسیت این بازی دو چندان شود. البته در این میان اتفاق دیگری هم رخ داده که می‌تواند به حذابیت بازی بیفزاید. این مورد آخر مربوط به ۳ چهره ویژه سپاهان است که در جدال امروز انگیزه‌های مشابه‌ای دارند! هر سه نفر روزگاری پیراهن پرسپولیس را پوشیده و حالا باید برابر تیم سابق به میدان بروند. البته که شرایط برای هر سه نفر یکسان نیست.


اولین چهره جنجالی امروز شهریار مغانلو است؛ مهاجم فصل پیش پرسپولیس از این تیم جدا شد و به سپاهان پیوست. او در اقدامی بحث برانگیز همه عکس‌هایی که با پیراهن پرسپولیس را داشت از صفحه اینستاگرامش پاک کرد تا مورد خشم هواداران سرخ پوش تهرانی قرار بگیرد. مغانلو در حالی به سپاهان رفت که یحیی گل محمدی و پرسپولیس تمایل زیادی به ماندن او در این تیم داشتند.

 

دومین چهره ویژه بازی امروز فرشاد احمدزاده است؛ به گزارش فرارو، اگرچه او زیاد در تقابل با هواداران پرسپولیس حاشیه نداشته است، ولی تمایل زیادی داشت ابتدای همین فصل از فولاد به پرسپولیس بیاید. او پالس‌های مثبتی هم برای بازگشت ارسال کرد، ولی ترافیک عجیب و غریب پرسپولیس در پست وینگر، راه بازگشت فرشاد احمدزاده به پرسپولیس را بست. فرشاد هم سر از سپاهان درآورد و امروز باید برابر تیم سابقش به میدان برود.

 

سرانجام نفر سوم سروش رفیعی است؛ داستان این یکی جالب‌تر از بقیه است، چون سروش رسما از تمایلش برای بازگشت به پرسپولیس حرف زد، ولی از این گفت که اندیشه‌های تاکتیکی یحیی گل محمدی جای ندارد. در شرایطی که پرسپولیس در این فصل نیاز مبرم به یک هافبک بازیساز داشت و به نظر می‌رسید رفیعی ایده آل‌ترین گزینه باشد، ولی یحیی گل محمدی ترجیح داد رضا اسدی را بخرد و قید سروش رفیعی را بزند.

 

حالا با این پیشینه، این ۳ بازیکن امروز برابر پرسپولیس قرار می‌گیرند و هرکدام با انگیزه‌ای متفاوت در تلاش برای اثبات توانایی هایشان است؛ یکی به هواداران پرسپولیس و دوتای دیگر به سرمربی این تیم!/ فرارو

ارسال نظر
آخرین اخبار