به گزارش راهبرد معاصر، میثم لطیفی گفت: مساله تکریم خانواده معزز شهدا، جانبازان و ایثارگران، دغدغهای جدی برای همه ماست؛ فارغ از اینکه ما جزئی از این مجموعه، یا از این قافله عقب باشیم. مساله تبدیل وضعیت ایثارگران بخش بسیار کوچکی از خدمتی است که باید درخصوص ایثارگران صورت بگیرد.
وی ادامه داد: گاهی اوقات ایثارگران در برخی از موارد خجالت میکشند عنوان کنند که ایثارگر هستند؛ چراکه این تصور وجود دارد که ایثارگران امکاناتی دریافت کردهاند، اما وقتی خوب نگاه میکنیم، میبینیم در برابر عظمت این کار بزرگ، برای خانواده معظم شهدا اقدام خاصی صورت نگرفته است. ما مکلف و موظفیم در هر منصبی که هستیم به این مساله رسیدگی کنیم.
لطیفی با اشاره به موضوع تبدیل وضعیت ایثارگران، تصریح کرد: همکاران ما در سازمان اداری و استخدامی کشور، ۹ مرحله را برای فرآیند تبدیل وضعیت ایثارگران تعریف کردند که تنها مرحله اول آن حضوری و مابقی از طریق سامانه صورت میگیرد. ما در سامانه پاکنا لحظهبهلحظه میتوانیم روند کار را رصد کنیم.
وی اضافه کرد: مراحل فرآیند کار بدین شکل است که نخست ایثارگر حضوری در دستگاه اجرایی خود، درخواست اولیه ثبت میکند و سپس موضوع از سوی کارگزین دستگاههای اجرایی بررسی و بعد از تأیید ذیحساب، تأیید بالاترین مقام استان و تأیید بالاترین مقام ستاد، شناسهای استخدامی از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور صادر میشود./ایلنا