ربودن یک کشتی حامل گاز مایع یمن توسط ائتلاف سعودی-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

ربودن یک کشتی حامل گاز مایع یمن توسط ائتلاف سعودی

بنا بر اعلام شرکت ملی گاز یمن یک کشتی حامل گاز مایع یمن توسط ائتلاف سعودی ربوده شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۱۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 06
کد خبر: ۱۱۶۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر شرکت ملی گاز یمن (وابسته به دولت صنعاء) امروز (پنج‌شنبه) خبر داد که ائتلاف سعودی یک کشتی حامل گاز مایع را پیش از رسیدن به بندر الحدیده، توقیف کرده است.

به نوشته وبگاه شبکه المسیره، این کشتی حامل ۹۴۸۷ تن گاز مایع برای استفاده خانگی بود که نیروهای ائتلاف سعودی آن را به یمت سواحل جازان در عربستان هدایت کرده‌اند.

به گفته شرکت ملی گاز یمن ائتلاف سعودی تاکنون شش کشتی حامل انواع سوخت را ربوده و مانع پهلوگیری آن‌ها در سواحل یمن شده است، در حالی که تمامی این کشتی‌ها پیش از رسیدن به آب‌های منطقه‌ای یمن از سوی بازرسان سازمان ملل تفتیش شده و مجوز حرکت به سمت این کشور را دریافت کرده‌اند.

 شرکت ملی نفت یمن نیز دیروز (چهارشنبه) خبر داد که ائتلاف سعودی-آمریکایی یک نفتکش حامل بیش از ۲۴ هزار تن سوخت مازوت را ربوده است.

ربایش دو کشتی مذکور در حالی است که در روز دوشنبه یک کشتی نظامی ائتلاف سعودی در سواحل دریای سرخ به دست نیروی دریایی دولت نجات ملی توقیف شد. تصاویر این کشتی که حامل خودروهای زرهی و ادوات نظامی بود در رسانه‌ها نیز منتشر شد، هرچند دولت ریاض در ابتدا مدعی شده بود که کشتی توقیف شده به دست یمنی‌ها حامل دارو بوده است.

محاصره همه جانبه دریایی، هوایی و زمینی یمن از همان ابتدای آغاز تجاوز نظامی نیز در دستور کار ائتلاف سعودی قرار گرفت و تاکنون میلیون‌ها نفر به دلیل محاصره شدید در فقر شدید غذایی به سر می‌برند. نبود سوخت علاوه بر اینکه تولید برق در بیمارستان‌ها و حرکت کامیون‌های حمل مواد غذایی را مختل کرده، باعث شده است تا در برخی مناطق یمنی‌ها از هیزم برای گرم نگه داشتن خانه و پخت و پز استفاده کنند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده