دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

انصارالله یمن:خروج نیروهای امارات از یمن دروغ است

یکی از رهبران جنبش انصارالله گفت: ابوظبی به دروغ ادعا می‌کند که نیروهای خود را از یمن خارج کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۳ - ۱۴ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 04
کد خبر: ۱۱۶۴۹۹

به گزارش راهبرد معاصر «علی القحوم» از رهبران جنبش انصارالله در انتقاد از نقش منفی امارات در تخریب یمن، گفت که ابوظبی به دروغ ادعا می‌کند که نیروهای خود را از یمن خارج کرده است.

القحوم به شبکه خبری المیادین گفت که امارات مجددا تجاوز به یمن را از سر گرفته است و از طریق حمایت گروههای تروریستی داعش و القاعده این نقش را ایفا می‌کند.

وی همچنین تأکید کرد که امارات این اقدامات را در راستای اجرای آموزشهای آمریکایی-اسرائیلی-انگلیسی انجام می‌دهد.

این در حالی است که یک منبع نظامی امروز سه‌شنبه از کشته شدن «سمیح جرادة الصبیحی» سرکرده لشکر دوم گروه موسوم به «الویه العمالقه» -وابسته به امارات- در شبوه واقع در جنوب یمن خبر داد.

این منبع گفت که الصبیحی، یکی از برجسته‌ترین سرکرده‌های میدانی سلفی بود که کشته شدنش، ضربه مهلکی به امارات در جنوب یمن است.

یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن نیز روز گذشته از توقیف یک کشتی اماراتی توسط نیروی دریایی یمن خبر داد که حامل مقادیر زیادی سلاح بود.

سریع تأکید کرد که نیروی دریایی یمن، به مدت چند روز، این کشتی را تحت نظر داشته و پس از آن موفق شده است آن را توقیف کند. این کشتی به بندرگاه الحدیده منتقل شد.

امارات و عربستان سعودی که از فروردین ۱۳۹۴ ائتلافی را به بهانه بازگرداندن رئیس جمهور مستعفی یمن تشکیل دادند، در جنوب یمن به شدت دچار اختلاف شده‌اند؛ به نحوی که امارات در پی پایان بخشیدن به حضور مزدوران سعودی است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار