توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

توئیت خطیب‌زاده در سالگرد حمله به کنگره آمریکا

توئیت خطیب‌زاده در سالگرد حمله به کنگره آمریکا سخنگوی وزارت امور خارجه در توئیتی در سالگرد حمله به کنگره آمریکا نوشت: روز ۶ ژانویه، جهان شاهد گوشه‌ای از آن چیزی بود که دهه‌هاست آمریکا تلاش می‌کند آن را به دیگر کشورها صادر کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۱۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 06
کد خبر: ۱۱۶۷۳۸

یه گزارش راهبرد معاصر «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (پنجشنبه) در توئیتی در سالگرد حمله به کنگره آمریکا نوشت: روز ۶ ژانویه، جهان شاهد گوشه‌ای از آن چیزی بود که دهه‌هاست آمریکا تلاش می‌کند آن را به دیگر کشورها صادر کند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد: همان زمان که از ترامپ بابت عملکرد غیرقانونی خود در اقصی نقاط عالم حساب‌کشی نشد، این آشوب قابل پیش‌بینی بود.

وی افزود: رسم روزگار است، از هر دست که بدهی، از همان دست پس خواهی گرفت. در آن اتفاق، درس‌های زیادی برای آمریکا هست.

گفتنی است جو بایدن رئیس جمهور آمریکا امروز با انتقاد شدید از رئیس جمهور سابق این کشور او را به تحریک گروه‌های اغتشاش‌طلب برای حمله به کنگره متهم و آن را شورش مسلحانه توصیف کرد. 

به گزارش فارس، ششم ژانویه سال ۲۰۲۱ کنگره آمریکا در حال شمارش آرای مجمع گزینندگان (الکترال کالج) برای تایید نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر بود که بعد از اعتراض چند قانونگذار آمریکایی به نتیجه رأی‌گیری در ایالت آریزونا، ترامپ از هوادارانش خواست تظاهرات به اصطلاح مسالمت‌آمیز برگزار کنند.حامیان ترامپ اما در جمعیت بسیار گسترده به کنگره حمله کرده و بعد از درگیر شدن با نیروهای امنیتی، راه خود را به درون ساختمان و اتاق‌های مختلف آن باز کردند. در جریان این حمله، پنج نفر از جمله یک نیروی پلیس کشته شدند.

حمله هواداران ترامپ به ساختمان کنگره آمریکا استیضاح دوم او در کنگره را رقم زد. با این حال محاکمه ترامپ در مجلس سنای آمریکا با مخالفت جمهوری‌خواهان مواجه شد و شکست خورد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار