دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

جزئیات پرداخت وام به بازنشستگان

رئیس کانون بازنشستگان کارگری تهران از امیدواری برای افزایش مبلغ وام بازنشستگان کارگری در سال آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۱۷ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 07
کد خبر: ۱۱۶۷۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، چند روز پیش از این، خبر آمد که به دلیل بروز مشکلاتی، پرداخت وام هفت میلیون تومانی به بازنشستگان کارگری متوقف شده است که البته این موانع ظرفِ بیست و چهار ساعت برطرف شد؛ علی دهقان کیا (رئیس کانون بازنشستگان کارگری تهران) در رابطه با پرداخت وام و جزئیات آن توضیح می‌دهد: «در ماه جاری به ۷ هزار نفر از بازنشستگان مشمول در سراسر کشور، وام پرداخت شد؛ پیش از این نیز به ۲۸ هزار نفر تسهیلات داده شده بود که بنابراین در مجموع وام هفت میلیون تومانی تا امروز به ۳۵ هزار نفر از بازنشستگان پرداخت شده است.»

آیا پرداخت وام قرار است تداوم داشته باشد؛ دهقان کیا در این رابطه می‌گوید: قول پرداخت به ۷ یا ۸ هزار نفر دیگر را به ما داده‌اند؛ امیدواریم تا پایان سال به این وعده عمل کنند و حداقل ۴۲ هزار نفر از بازنشستگان کارگری بتوانند وام هفت میلیون تومانی دریافت کنند.

پانزدهم دیماه، وام دوازده میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری پرداخت شد؛ رئیس کانون بازنشستگان کارگری تهران در پاسخ به این سوال که چقدر امیدواری وجود دارد سال آینده مبلغ وام بازنشستگان کارگری افزایش یابد و به سطح بازنشستگان دولت برسد؛ می‌گوید: متاسفانه وام بازنشستگان کشوری همیشه بیشتر از وام پرداختی به بازنشستگان تامین اجتماعی بوده است؛ همانطور که می‌دانیم سال گذشته وام بازنشستگان کارگری فقط ۵ میلیون تومان بود که با پیگیری‌های کانون عالی بازنشستگان و رایزنی‌هایی که با بانک رفاه صورت گرفت، این وام امسال به ۷ میلیون تومان رسید که البته بدون تردید بسیار کم و ناچیز است.

او اضافه کرد: ما امیدواریم سال آینده مبلغ وام پرداختی به بازنشستگان کارگری افزایش یابد و تبعیض در پرداخت تسهیلات بانکی از میان برداشته شود؛ البته این امر بستگی به این دارد که بانک رفاه باشد و همچنان زیرمجموعه سازمان تامین اجتماعی قرار داشته باشد؛ می‌بینید که پیگیر واگذاری بانک رفاه هستند که ما به شدت به آن اعتراض داریم؛ اگر بانک رفاه باقی بماند و اگر بودجه مناسب در اختیار داشته باشد، حتماً مبلغ وام بازنشستگان کارگری افزایش خواهد یافت.

این فعال صنفی تاکید می‌کند: باید تبعیض میان بازنشستگان از میان برداشته شود در این شکی نیست؛ یک خانواده بازنشسته با هفت میلیون تومان وام، واقعاً چه کار می‌تواند بکند؟! این مبلغ خیلی کم است./ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار