توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا سیستان و بلوچستان چهارشنبه ۱۵ مرداد تعطیل شد

ماجرای مرگ دردناک پلنگ ایرانی در کرمان

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان کرمان از مرگ پلنگ ایرانی که چند روز قبل به یک گاوداری در ماهان مورد حمله یک کارگر دامداری قرار گرفته بود، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۱۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 08
کد خبر: ۱۱۶۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، مرجان شاکری گفت: یک قلاده پلنگ ایرانی که چند روز قبل به گاوداری پناه برده بود، در اثر شدت جراحات، جان خود را از دست داد.

به گفته او این پلنگ بیمار و لاغر که به شدت دچار ضعف و بیماری بود، دیروز علائم حیاتی خوبی از خود نشان داد؛ اما امروز تلف شد.

به گفته مدیر کل حفاظت محیط زیست استان کرمان، ابعاد پناه بردن حیوان به گاوداری در ماهان و برخورد‌های احتمالی که در فاصله ۲ ساعت تا تحویل به محیط زیست رخ داده بررسی خواهد شد.


شاکری از احتمال شکایت به دادگاه در صورتی که جراحات ناشی از مهار حیوان علت مرگ او باشد، خبر داد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان کرمان افزود: به علت ناآگاهی، کارگران گاوداری او را با بیل مهار کرده اند که پشت جمجه حیوان ضربه دید و آب آورد. همچنین برخی اندام‌ها او دچار شکستگی شده بود.

او گفت: در صورتی که فرد شکارچی به قصد حمله به حیوان او را کشته بود، ۲۰۰ میلیون تومان جریمه او تعیین می‌شد؛ اما، چون اینجا مساله مهار حیوان مطرح بوده وحتی فردی که با پلنگ درگیر شده نیز زخمی شده، باید فردا منتظر نتیجه کالبد شکافی حیوان باشیم.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان کرمان گفت: وقتی پلنگ به گاوداری رسیده بود دچار کم آبی مفرط و لاغری شده و چنین حیوانی امکان شکار برای تغذیه روزانه اش را ندارد.

به گفته او، این پلنگ ده ساله ۳۰ کیلو وزن داشت که با توجه به بالغ بودن دچار لاغری مفرط بوده است.

شاکری از وجود گونه‌های پلنگ ایرانی از راور تا منوجان در تمام پهنه استان خبر داد و گفت: تمام پهنه‌های حفاظت شده استان، تنها ۱۵ درصد خاک استان است و این حیوان نیز از منطقه آزاد کوه پلوار به این گاوداری آمده بود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر