بیانیه بازاریان اصفهان در خصوص اعلام موضع نسبت به شرایط اقتصادی بازاریان کرمانشاه: انتقاد داریم، اما از چارچوب قانون پیگیری می‌کنیم شرایط واریز وجه پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو دی ۱۴۰۴ میوه شب عید دو برابر سال قبل ذخیره شد جزئیات افزایش پلکانی حقوق ۱۴۰۵ کارمندان و بازنشستگان/ حقوق کارمندان و بازنشستگان ۲۰ تا ۴۳ درصد افزایش می‌یابد فرمول دقیق افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ واریز مرحله ششم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان + جزئیات  گزارش تحلیلی پیش بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ جزئیات تازه از افزایش ۳۰ درصدی حقوق در بودجه ۱۴۰۵ کاهش قیمت سکه تا ۶ میلیون تومان / جدول آخرین قیمت انواع سکه در بازار ایران جزئیات رقم افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ شعب کشیک بانک‌های تهران پنجشنبه فعال هستند پیش‌فروش ویژه سایپا به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) یارانه دهک‌های پایین دو برابر می‌شود؟/ کارت معیشت جایگزین یارانه نان می‌شود؟ قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ + جدول

یارانه دی ماه چقدر است؟

با این که قرار بود مبلغ یارانه واریزی این ماه برای حدود ۶۰ میلیون نفر افزایش یابد، اما تاکنون یک یارانه واریز شده و یارانه نقدی نیز امشب واریز می‌شود. یارانه دی ماه چقدر است؟
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۲۰ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 10
کد خبر: ۱۱۷۱۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، دولت امشب دومین یارانه دی ماه را به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌کند، ولی واریز یارانه جدید با اما و اگرهایی مواجه شده است.

 

طبق اعلام سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها و براساس زمان‌بندی از پیش تعیین شده، صد و سی و یکمین مرحله یارانه نقدی ساعت ۲۴ امشب به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.

 

مبلغ این یارانه طی بیش از ۱۰ سال گذشته تغییری نکرده و همان ۴۵ هزار ۵۰۰ تومان به ازای هر فرد است، تعداد کل یارانه بگیران نیز ۷۸ میلیون نفر برآورد می‌شود.

 

در این ماه برحسب مصوبه ستاد ملی کرونا و اطلاع رسانی‌های قبلی صورت گرفته، نوزدهمین بخش از اقساط تسهیلات قرض الحسنه یک میلیون تومانی مرحله اول وام کرونا، از یارانه نقدی دی ماه سال جاری سرپرستان خانواری که این تسهیلات را دریافت کرده‌اند، کسر می‌شود.

 

قرار بود در این ماه یارانه علاوه بر یارانه معیشتی بنزین و یارانه نقدی، یک یارانه جدید نیز واریز شود که مبلغ آن بین ۹۶ تا ۱۲۶ هزار تومان بود. دولت برای واریز یارانه جدید منتظر تصمیم مجلس مبنی بر حذف آن است.



از آنجایی که مجلسی‌ها می‌گویند که نمی‌توانند موضوعی به این مهمی را به صورت فوری بررسی کند، به نظر نمی‌رسد در دی ماه تصمیم برای آن گرفته شود.

 

بنابراین خانوارها در دی ماه همان دو یارانه ماه‌های قبل را دریافت می‌کنند. حدود ۶۰ میلیون نفر هر دو یارانه معیشتی بنزین و نقدی را می‌گیرند.

 

یک خانواده چهار نفره جزو هفت دهک اول است، در روز ۱۰ دی ماه مبلغ ۲۰۵ هزار تومان به عنوان یارانه معیشتی بنزین دریافت کرده و امشب نیز ۲۲۷ هزار تومان یارانه نقدی می‌گیرد.

 

حدود ۱۸ میلیون نفر نیز که یارانه معیشتی نمی‌گیرند فقط یارانه نقدی ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان برایشان واریز می‌شود. البته از یارانه ۲۱ میلیون خانوار یارانه نقدی بگیر مبلغ ۳۵ هزار تومان قسط وام کرونا کسر می‌شود.

 

همچنین حدود هفت میلیون خانوار یارانه معیشتی بگیر اقساط مرحله دوم وام یک میلیون تومانی را از یارانه خود پرداخت کرده‌‌اند./ تجارت نیوز

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار