غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

ترامپ: اگر ایران آماده مذاکره نیست، تماس نگیرد

رئیس‌جمهور آمریکا که مدتی است همزمان با اعزام نیرو به منطقه از مذاکره با ایران هم صحبت می‌کند، بار دیگر گفت آماده مذاکره با ایران است، اما ایران هم باید برای این کار آماده باشد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 21
کد خبر: ۱۱۷۴۶
به گزارش  راهبرد معاصر ، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که خود هفته گذشته در تلاش برای جلب توجه جمهوری اسلامی شماره تماسش را برای تحویل به ایران به دولت سوئیس تحویل داده بود، بامداد سه‌شنبه (به وقت تهران) گفت اگر ایران آماده مذاکره نیست، نباید تماس بگیرد.

او که پیش از حضور در محوطه کاخ سفید در جمع گروهی از خبرنگاران صحبت می‌کرد، درباره احتمال درگیری با ایران، گفت: «درباره ایران باید ببینیم که چه می‌شود، اما آن‌ها خیلی خصمانه رفتار کرده‌اند و واقعا محرک شماره یک ترور هستند.»

وی درباره اینکه آیا ایران منافع ایالات متحده را هدف قرار داده، با بیان اینکه اگر ایران چنین کاری کند، «مرتکب اشتباهی بزرگ شده»، افزود: «ما به هیچ‌وجه نشانه‌ای نداریم مبنی بر اینکه اتفاقی افتاده یا خواهد افتاد، اما اگر اینطور شود، روشن است که این کار با قدرتی عظیم پاسخ داده می‌شود، ما انتخاب دیگری نداریم.»

در روزهای گذشته برخی از رسانه‌ها و مقام‌های غربی تلاش کرده‌اند حوادث اخیر در بندر «فجیره» امارات، تأسیسات نفتی عربستان سعودی و سفارت آمریکا در بغداد را به ایران نسبت دهند. روز گذشته «لیندسی گراهام» از سناتورهای جمهوری‌خواه آمریکایی گفت «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید ایران را به دست داشتن در این اتفاقات متهم کرده است.

رئیس‌جمهور آمریکا سپس درباره احتمال مذاکره با ایران هم گفت: «در این مورد صحبتی نداشته‌ایم، باید ببینم چه می‌شود. اگر آن‌ها تماس بگیرند، قطعا مذاکره خواهیم کرد، کاملا به آن‌ها بستگی دارد. می‌خواهم زمانی تماس بگیرند که آماده باشند. اگر آماده نیستند، نیازی نیست خودشان را به زحمت بیاندازند.»

ترامپ در هفته‌های اخیر همزمان با اعزام ناو هواپیمابر و بمب‌افکن به منطقه غرب آسیا، بارها از آمادگی برای گفت‌وگو با ایران صحبت کرده است. یک مقام آمریکایی چند روز پیش گفته بود اعضای کاخ سفید به تلفن چشم دوخته‌اند بلکه ایران با آمریکا تماس بگیرد.

«وندی شرمن» عضو تیم آمریکا در مذاکرات سال ۲۰۱۵ با ایران، با اشاره به موضع‌گیری‌های متناقض دولت ترامپ در قبال ایران، گفته است که واشنگتن تلاش می‌کند الگوی کره شمالی را روی ایران پیاده کرده و از یکسو با تهدید نظامی و از سوی دیگر با تلاش برای کشاندن تهران پای میز مذاکره، از جمهوری اسلامی ایران امتیاز بگیرد.

منبع : فارس
ارسال نظر