رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند

ادعای بلینکن درباره قطعات موشک‌های کره شمالی

وزیر خارجه آمریکا ضمن متهم کردن روسیه به ارسال تجهیزات برای برنامه موشکی کره شمالی، ارتباط یکی از شهروندان این کشور با یک شرکت روسی را «منبع کلیدی» کالاها و فناوری برای برنامه موشکی کره شمالی ادعا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۲۳ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 13
کد خبر: ۱۱۷۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد قطعات مورد نیاز برای ساخت موشک‌های کره شمالی، از روسیه می‌آیند.

 

بلینکن طی بیانیه‌ای ضمن متهم کردن روسیه به ارسال تجهیزات برای برنامه موشکی کره شمالی، شرکت روسی پارسک را که تحت تحریم‌های آمریکا قرار گرفته است، به عنوان «منبع کلیدی» کالاها و فناوری برای برنامه موشکی کره شمالی ادعا کرد.

 

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وی مدعی شد که یکی از شهروندان کره شمالی در سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ با شرکت پارسک و مدیر توسعه آن، به منظور خرید تجهیزاتی که در برنامه موشکی این کشور استفاده می‌شوند، دیدارهایی داشته است.

 

وزیر خارجه آمریکا ادعا کرد روابط این شهروند کره شمالی با شرکت و مقام‌های روس، «منبع کلیدی کالا و فناوری برای برنامه موشکی کره شمالی است».

 

شامگاه چهارشنبه که وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد که پنج شخص که تابعیت کره شمالی دارند را به فهرست تحریم‌ها اضافه کرده است.

 

بامداد همان روز بود که رسانه دولتی کره شمالی گزارش داد که در جدیدترین شلیک پرتابه توسط این کشور، یک موشک مافوق صوت با موفقیت آزمایش شده و بعد از ۱۰۰۰ کیلومتر پرواز، با دقت به هدف خود اصابت کرده است.

 

«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی نیز بعد از نظارت کردن بر آزمایش موشکی اخیر این کشور، خواستار افزایش توان نظامی کره شمالی شد. (جزئیات بیشتر)

 

پیونگ‌یانگ در سال‌های اخیر از دریای ژاپن برای آزمایش تعدادی موشک بالستیک کوتاه برد جدید استفاده کرده اما این کشور اخیراً از موشک جدیدی که از واگن قطار شلیک شده است نیز رونمایی کرد که هدف آن افزایش قابلیت بقا در پی حمله یک کشور دیگر است.

 

پیش از این نیز «کیم سونگ» نماینده کره شمالی در سازمان ملل با تاکید بر حق این کشور برای انجام آزمایش‌های موشکی، اما گفت پیونگ‌یانگ هیچ قصدی برای استفاده از این فناوری‌ها علیه هیچ کشوری ندارد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار