انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

رایزنی سران انگلیس و ترکیه درباره سوریه و اوکراین

دفتر ریاست جمهوری ترکیه از رایزنی تلفنی رئیس‌جمهور این کشور با نخست‌وزیر انگلیس درباره موضوعات مختلف از قبیل سوریه و اوکراین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۲۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 15
کد خبر: ۱۱۷۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر ریاست جمهوری ترکیه درباره رایزنی تلفنی رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه با بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس بیانیه صادر کرد.

منابع رسانه‌ای ترکیه‌ای خبر دادند، سران ترکیه و انگلیس روز جمعه (دیروز) با یکدیگر تماس تلفنی برقرار و درباره موضوعات مختلف رایزنی کردند.

به گزارش روزنامه «ینی شفق» ترکیه، دفتر ریاست جمهوری این کشور اعلام کرد که اردوغان و جانسون درباره «تحولات سوریه و اوکراین» صحبت کردند.

طبق بیانیه این دفتر، رئیس‌جمهور ترکیه و نخست‌وزیر انگلیس درباره موضوعات مرتبط با مقابله با تغییرات اقلیمی و همچنین مسائل مربوط به مهاجران حرف زدند.

دفتر رجب طیب اردوغان افزود، سران ترکیه و انگلیس تقویت همکاری بین دو کشور به ویژه در حوزه صنایع دفاعی و تجاری را مورد بررسی قرار دادند.

گفت‌و‌گوی تلفنی اردوغان و جانسون درباره سوریه در شرایطی انجام شده که حضور نیرو‌های نظامی ترکیه و متحدانش در سوریه همچنان ادامه دارد.

مقام‌های ارشد سوریه از رئیس‌جمهور این کشور تا دیگر مقام‌ها بار‌ها ضمن محکوم کردن حضور ترکیه در سوریه، این حضور را «غیرقانونی و اشغالگری» خوانده و خواستار خروج آن‌ها از خاک سوریه شده‌اند.

روز جمعه (دیروز) در خبر‌ها آمده بود که مناطق تحت اشغال ارتش ترکیه و تروریست‌های همسو در شمال استان حلب و الحسکه سوریه شاهد چهار انفجار بود که تلفات جانی در پی داشت.

بنا بر گزارش رسانه‌های سوری، در یکی از این انفجار‌ها یک ایستگاه اتوبوس شهر «الباب» در شرق حلب رخ داد و یک کشته و یک زخمی به جا گذاشت

رایزنی رجب طیب اردوغان و بوریس جانسون به عنوان دو کشور عضو ناتو درباره اوکراین با توجه به تنش‌های اعضای این ائتلاف نظامی غربی با روسیه قابل توجه است.

مقام‌های غرب به ویژه آمریکا و متحدانش طی هفته‌های اخیر بار‌ها مدعی تدارک «روسیه برای حمله به اوکراین» شده‌اند، اما مسکو این ادعا‌ها را رد کرده، اما همزمان به غرب درباره تبعات عضویت اوکراین در ناتو هشدار داده و این موضوع را خط قرمز خوانده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار