عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس
شوک به پرسپولیس/

مربی پرسپولیس رفتنی شد؟

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به خاطر مشکلات مالی قصد کناره گیری از این تیم را دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۲۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 19
کد خبر: ۱۱۸۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ در هفته‌های اخیر باشگاه پرسپولیس با بحران مالی روبرو بود و کار به جایی رسید که حتی بازیکنان و یحیی گل‌محمدی هم لب به انتقاد گشودند و نسبت به مشکلات موجود هشدارهایی دادند اما حالا داستان فراتر از انتقاد رفته و یحیی گل‌محمدی شرایط را برای ادامه کار مناسب نمی‌بیند و احتمال دارد بعد از بازی با فولاد کناره‌گیری کند.

 

یحیی گل‌محمدی تصمیم گرفته در صورت حل نشدن مشکلات مالی تیم و پرداخت نشدن مطالبات آنها، بعد از بازی با فولاد از پرسپولیس جدا شود. این اتفاق که با توجه به مشکلات مالی شدید سرخ‌ها در چند ماه گذشته، خیلی هم دور از ذهن نبود می‌تواند شوک بزرگی به پرسپولیس و هوادارانش باشد.

 

باشگاه پرسپولیس در زمان مدیریت سید مجید صدری، ۲۰ درصد مطالبات اعضای تیم خود مربوط به فصل جدید را پرداخت کرد و در حالی که قرار بود درصد دیگری از قراردادها پرداخت شود، صدری از سمت خود استعفا کرد. پس از حضور رضا درویش و اعضای تیم مدیریتی جدید در پرسپولیس، این مدیر به اردوی پرسپولیس پیش از مصاف برابر فجرسپاسی رفت و در حالی بازیکنان و برخی از اعضای کادر نسبت به پرداخت نشدن مطالباتشان گله داشتند، قولی برای پرداخت پول در روزی مشخص نداد که همین امر موجب ناراحتی اعضای تیم شد.

 

پیش از این نیز در رسانه‌ها آمده بود که بازیکنان پرسپولیس چند بار تا آستانه اعتصاب و تعطیل کردن تمرینات پرسپولیس پیش رفته‌اند اما هر بار یحیی گل‌محمدی و سایر اعضای کادر فنی، مانع این اتفاق شده‌اند.

 

حالا باید دید تا پیش از دیدار پرسپولیس برابر فولاد، باشگاه می‌تواند مشکلات مالی را رفع کند یا باید شاهد رفتن گل‌محمدی و حواشی پس از آن در پرسپولیس باشیم.

 

تیم فوتبال پرسپولیس در جریان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال ایران عصر شنبه در ورزشگاه آزادی به مصاف فولاد خوزستان می‌رود./ ایسنا

ارسال نظر