دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

هواشناسی امروز/کاهش ۵ تا ۱۲ درجه‌ ای دمای هوا

امروز اول بهمت کاهش محسوس دما بین ۵ تا ۱۲ درجه رخ خواهد داد و ماندگاری هوای سرد تا پایان هفته آینده ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 21
کد خبر: ۱۱۸۷۱۷

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی امروز  در نیمه شرقی، نیمه غربی و نواحی مرکزی کشور کاهش محسوس دما بین ۵ تا ۱۲ درجه رخ خواهد داد و ماندگاری هوای سرد تا پایان هفته آینده ادامه دارد.

در مازندران و گلستان بارش برف و باران و در خراسان شمالی، ارتفاعات البرز شرقی، استان سمنان و شرق استان تهران کولاک برف و  در خراسان جنوبی و رضوی بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

 شدت بارش در مازندران و گلستان خواهد بود و همچنین تا اواخر وقت امروز در نیمه شرقی کشور باد شدید می‌شود.

در استان‌های تهران، البرز، قزوین، قم، مرکزی، سمنان و اصفهان، وزش باد، شدید است و در مناطقی از قم، نیمه جنوبی سمنان و اصفهان، می‌تواند سبب خیزش گردوخاک شود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر