وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

ماجرای دستور عجیب وزیر آموزش و پرورش برای حضور دانش آموزان در مدرسه سیل زده کرمان+ فیلم

ماجرای دستور عجیب وزیر آموزش و پرورش برای حضور دانش آموزان در مدرسه سیل زده کرمان+ فیلم روز گذشته وزیر آموزش و پرورش از مدارس مناطق سیل‌زده استان‌های هرمزگان و کرمان بازدید کرد که کلیپی از آن سفر با عنوان «دستور عجیب وزیر آموزش و پرورش» منتشر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 22
کد خبر: ۱۱۸۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش صبح روز جمعه اول بهمن ۱۴۰۰ در ادامه سفر دو روزه خود به استان‌های اصفهان و قم، تصمیم گرفت به صورت سرزده از مدارس مناطق سیل زده استان هرمزگان و کرمان بازدید کند. اما از این سفر کلیپی کوتاهی با عنوان «دستور عجیب وزیر آموزش و پرورش به مدرسه سیل‌زده در منوجان (جنوب کرمان): صد تا دویست تا بلوک بگذارید بچه‌ها بروند داخل» منتشر شده است.

برای اینکه ببینیم جریان این اتفاق چیست، به سراغ مهراله رخشانی‌مهر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور رفتیم چرا که او نیز در این سفر و در این کلیپ حضور دارد.

در این کلیپ کوتاه وزیر می‌گوید: «صد تا دویست تا بلوک بگذارید بچه‌ها بروند داخل، تنبلی نکنید» در ادامه وی رو به مهراله رخشانی‌مهر رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور ادامه می‌دهد: «بیا بلوک بیاوریم و دو نفری این را درست کنیم»

 



رخشانی مهر در این خصوص گفت: وزیر آموزش و پرورش روز گذشته از مدارس سیل‌زده استان‌های کرمان و هرمزگان بازدید کرد. در یکی از بازدیدها، وقتی مدرسه‌ای را دیدیم که سالم بود و فقط حیاط مدرسه را آب گرفته بود، این موضوع مطرح شد که چرا باید مدرسه تعطیل باشد. در آنجا وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد که حتی می‌توان تعداد بلوک قرار داد تا دانش‌آموزان بتوانند به مدرسه بروند.

وی با بیان اینکه ساختمان این مدرسه سالم بود و آب نیز از سطح ساختمان مدرسه پایین‌تر بود، ادامه داد: برای اینگونه مدارس مقرر شد که دهیاری و شهرداری‌ها کف حیاط مدرسه را شن‌ریزی و مسطح کنند و اداره‌کل نوسازی مدارس استان، آسفالت و محوطه‌سازی را انجام دهد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار