تساوی استقلال و النصر در نیمه اولی جذاب و تماشایی یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا/ استقلال ۰ - ۰ النصر؛ آغاز بازی اعلام ترکیب رسمی النصر عربستان و استقلال ایران در بازی امشب + عکس فیلم/ ورزشگاه آزادی پر شد عکس / حکم شستشوی دهان برای روزه‌دار از نظر حضرت آیت الله خامنه‌ای تاثیر شب‌بیداری‌های طولانی بر سیستم ایمنی بدن جدیدترین احتمال در مورد مرگ اسطوره کشتی و واکنش تانک روس چای در سحر و افطاری؛ همراه یا دشمن پنهان روزه داران؟ قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی انگلیس تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ فواید مصرف برخی از بهترین میوه‌ها و سبزیجات پوستر جالب باشگاه النصر پس از حضور در تهران برای دیدار با استقلال + عکس خداحافظی یونایتد از جام حذفی امین میرزازاده قهرمان تورنمنت رنکینگ آلبانی شد/ پایان کار تیم ۶ نفره ایران با ۲ طلا و ۲ برنز آزار سیاه نوعروس ترک زبان توسط یک مرد با ۲ پسرش! / داماد غیرتی آنها را کشت!

آزمون: برای زنیت جانم را هم می‌دهم

سردار آزمون به اخبار کنار گذاشته شدنش از تیم زنیت سن‌پترزبورگ واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 28
کد خبر: ۱۱۹۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ و به نقل از خبرگزاری تاس روسیه؛ سردار آزمون در واکنش به شایعه کنار گذاشته شدنش از تیم زنیت پس از امضای قرارداد 5 ساله با بایرلورکوزن آلمان گفت: من هیچ کار اشتباهی نکرده‌ام. نمی‌دانم همه چه می‌خواهند. برای زنیت در سه ماه باقی مانده جانم را هم می‌دهم. به تیم دوم زنیت می‌روم و این موضوع اهمیتی ندارد.

 

قرارداد سردار آزمون با بایرلورکوزن آلمان از تابستان 2022 اجرایی خواهد شد. روزنامه اسپورت اکسپرس روسیه اعلام کرده سردار آزمون به دلیل تخلف از مقررات پزشکی زنیت و خروج از هتل این تیم در امارات برای رفتن به محل امضای قرارداد با بایرلورکوزن به تیم دوم زنیت انتقال خواهد یافت./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده