نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

رسانه رژیم اسرائیل حمله سایبری را تایید کرد

بعد از ساعت‌ها سکوت یک رسانه عبری زبان اعتراف کرد سامانه دوربین‌های امنیتی اسرائیل هک شده و تصاویری از تل‌آویو تا دیوار ندبه در قدس توسط هکرها منتشر شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 28
کد خبر: ۱۱۹۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر،  شبکه 13 تلویزیون رژیم اسرائیل در گزارشی که دقایقی پیش منتشر شد اعلام کرد گروهی هکری که خود را ماتا موشه (عصای موسی) معرفی می‌کند در کانال خود در تلگرام ویدیویی را در این رابطه منتشر ودر ذیل آن به زبان عبری اعلام کرد، گام به گام و لحظه و لحظه بر شما اشراف داریم.

 

«لران هارونی»، تهیه کننده این گزارش در ادامه گفت: «تصاویر منتشر شده نشان می‌دهد که از دوربین‌های امنیتی موجود در تمامی نقاط اسرائیل گرفته شده است و به طور اخص این تصاویر از خیابان‌های تل‌آویو و نیز دوربین‌های امنیتی مستقر در محدوده دیوار ندبه (دیوار برق یا دیوار غربی مسجد الاقصی) هستند.»

 

این خبرنگار صهیونیست با متهم کردن جمهوری اسلامی ایران به دست داشتن در این اقدام گفت: «پیام ارسال شده به زبان عبری با اشتباه‌های دستوری همراه بود.»

 

این گروه نوشته است مدت‌های مدیدی است که ما بر شما و تمامی فعالیت هایتان اشراف داریم، گام به گام و لحظه به لحظه این اشراف وجود دارد، این تنها بخشی از فعالیت ماست که از طریق دسترسی به دوربین‌های امنیتی به دست آورده ایم، به شما در مکان و زمانی که تصور نمی‌کنید ضربه وارد می‌کنیم.»

 

به اعتراف این خبرنگار، تصاویر منتشر شده اماکن مختلفی از (فلسطین اشغالی) را نشان می‌دهد، یکی از این اماکن دیوار ندبه است، دیگری تقاطع هشالوم در تل آویو است، در حالی که سکوی گاز در دریای مدیترانه هم جزو تصاویر بوده و تصاویری از شماری از محله های مسکونی مختلف و چند خیابان و تقاطع دیگر هم منتشر شده است.

 

در این ویدیو شماره خودروها و نوع آن‌ها کاملا مشخص است و نشان می‌دهد که هکرها موفق شدند از طریق دوربین‌های امنیتی آنها را به دست آورند.

 

شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی در پایان یاد آور شد: «اوایل ماه جاری (میلادی) همزمان با سالگرد "ترور قاسم سلیمانی" فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ایران، یک گروه از هکرها، پایگاه الکترونیکی روزنامه جروزالیم پست را هک و بر صفحه اول آن عبارت "ما از آنچه که تصور می‌کنید به شما نزدیک تر هستیم" را قرار داده بودند، گرچه هیچ کس مسئولیت این اقدام را به عهده نگرفت.»/ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار