سرقت ۵۰۰ میلیون ریالی از حساب معلمان با ترفند پشتیبانی از اپلیکیشن شاد-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

سرقت ۵۰۰ میلیون ریالی از حساب معلمان با ترفند پشتیبانی از اپلیکیشن شاد

فردی که در پیام‌رسان واتس‌اپ با ارسال لینک جعلی به بهانه پشتیبانی اپلیکیشن شاد، اقدام به برداشت از حساب معلمان می‌کرد، دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 30
کد خبر: ۱۱۹۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، فردی که در پیام‌رسان واتس‌اپ با ارسال لینک جعلی به بهانه پشتیبانی اپلیکیشن شاد، اقدام به برداشت از حساب معلمان می‌کرد، دستگیر شد.

سرهنگ سید‌مصطفی مرتضوی، رئیس پلیس فتای اصفهان درخصوص این شگرد برداشت از حساب گفت: شکایت چند نفر از معلمان مبنی بر اینکه با ورود به لینکی ناشناس مبالغی از حساب آنها به صورت غیرمجاز برداشت شده است، کارشناسان پلیس را بر آن داشت تا رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دهند.

وی افزود: شاکیان در اظهارات خود بیان کردند پیامی مبنی بر ارائه خدماتی تحت عنوان پشتیبانی اپلیکیشن شاد در واتس‌اپ دریافت و با ورود به لینک معرفی‌شده برای پرداخت مبلغ 500 هزار ریال بابت اشتراک پشتیبانی، متوجه شدند علاوه بر اینکه خدماتی دریافت نکرده‌اند حتی موجودی حساب آنها نیز برداشت شده است.

این مقام انتظامی عنوان کرد: در بررسی‌های اولیه مشخص شد درگاه بانکی که شاکیان از طریق آن اقدام به پرداخت وجه کرده‌اند، جعلی بوده که اطلاعات حساب بانکی آنها را سرقت و منجر به برداشت حدود 500 میلیون ریال از حساب آنها شده است. کارشناسان با اقدامات تخصصی و فنی موفق به شناسایی مجرم شدند.

سرهنگ مرتضوی گفت: مجرمان سایبری به راحتی کاربران را برای ورود به این درگاه‌های جعلی تشویق می‌کنند؛ بنابراین آنها با سامانه‌های جعلی با عناوین مختلف از‌جمله پشتیبانی، یارانه، سجام یا خدمات شارژ و اینترنت ارزان‌قیمت روبه‌رو می‌شوند که بیشتر این لینک‌ها به صفحات فیشینگ منتهی می‌شود.

رئیس پلیس فتای اصفهان خاطرنشان کرد: شهروندان از ورود به سایت‌هایی که از طریق موتورهای جست‌وجو یافت می‌شود، لینک‌های ناشناس یا تبلیغاتی که به‌صورت خودکار باز می‌شوند یا تبلیغات اغواکننده در شبکه‌های اجتماعی که کاربران را ترغیب به ورود و پرداخت وجه و دریافت خدمات می‌کند خودداری کنند./حادثه 24

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده