سرقت ۵۰۰ میلیون ریالی از حساب معلمان با ترفند پشتیبانی از اپلیکیشن شاد-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

سرقت ۵۰۰ میلیون ریالی از حساب معلمان با ترفند پشتیبانی از اپلیکیشن شاد

فردی که در پیام‌رسان واتس‌اپ با ارسال لینک جعلی به بهانه پشتیبانی اپلیکیشن شاد، اقدام به برداشت از حساب معلمان می‌کرد، دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 30
کد خبر: ۱۱۹۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، فردی که در پیام‌رسان واتس‌اپ با ارسال لینک جعلی به بهانه پشتیبانی اپلیکیشن شاد، اقدام به برداشت از حساب معلمان می‌کرد، دستگیر شد.

سرهنگ سید‌مصطفی مرتضوی، رئیس پلیس فتای اصفهان درخصوص این شگرد برداشت از حساب گفت: شکایت چند نفر از معلمان مبنی بر اینکه با ورود به لینکی ناشناس مبالغی از حساب آنها به صورت غیرمجاز برداشت شده است، کارشناسان پلیس را بر آن داشت تا رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دهند.

وی افزود: شاکیان در اظهارات خود بیان کردند پیامی مبنی بر ارائه خدماتی تحت عنوان پشتیبانی اپلیکیشن شاد در واتس‌اپ دریافت و با ورود به لینک معرفی‌شده برای پرداخت مبلغ 500 هزار ریال بابت اشتراک پشتیبانی، متوجه شدند علاوه بر اینکه خدماتی دریافت نکرده‌اند حتی موجودی حساب آنها نیز برداشت شده است.

این مقام انتظامی عنوان کرد: در بررسی‌های اولیه مشخص شد درگاه بانکی که شاکیان از طریق آن اقدام به پرداخت وجه کرده‌اند، جعلی بوده که اطلاعات حساب بانکی آنها را سرقت و منجر به برداشت حدود 500 میلیون ریال از حساب آنها شده است. کارشناسان با اقدامات تخصصی و فنی موفق به شناسایی مجرم شدند.

سرهنگ مرتضوی گفت: مجرمان سایبری به راحتی کاربران را برای ورود به این درگاه‌های جعلی تشویق می‌کنند؛ بنابراین آنها با سامانه‌های جعلی با عناوین مختلف از‌جمله پشتیبانی، یارانه، سجام یا خدمات شارژ و اینترنت ارزان‌قیمت روبه‌رو می‌شوند که بیشتر این لینک‌ها به صفحات فیشینگ منتهی می‌شود.

رئیس پلیس فتای اصفهان خاطرنشان کرد: شهروندان از ورود به سایت‌هایی که از طریق موتورهای جست‌وجو یافت می‌شود، لینک‌های ناشناس یا تبلیغاتی که به‌صورت خودکار باز می‌شوند یا تبلیغات اغواکننده در شبکه‌های اجتماعی که کاربران را ترغیب به ورود و پرداخت وجه و دریافت خدمات می‌کند خودداری کنند./حادثه 24

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار