عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟

زمان جلسات علنی مجلس کاهش یافت

زمان جلسات علنی مجلس کاهش یافت سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از کاهش زمان جلسات علنی مجلس در هفته جاری و تعطیلی جلسات کمیسیون‌ها به‌جز کمیسیون تلفیق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 31
کد خبر: ۱۲۰۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر سید نظام‌الدین موسوی، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، از کاهش زمان برگزاری جلسات علنی مجلس در هفته جاری خبر داد و گفت: با توجه به آغاز موج‌ جدید کرونا و ابتلای تعدادی از نمایندگان به این بیماری، به‌جهت رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، صحن علنی مجلس در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (۱۱ و ۱۲ بهمن ماه) تا ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه جلسات کمیسیون‌های تخصصی نیز در هفته جاری برگزار نمی‌شود، ادامه داد: تنها جلسات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۱ به‌علت کمی تعداد نمایندگان برگزار می‌شود. 

نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه تعداد همراهان وزرایی که به مجلس دعوت شده‌اند نیز محدود شده است، افزود: تمامی این تصمیم‌گیری‌ها برای هفته جاری است و برای هفته‌های آتی، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس نیز گفته بود که روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه مجلس جلسات علنی نخواهد داشت و در این نشست‌ها نمایندگان به بررسی حذف ارز ۴۲۰۰تومانی و مسائل منطقه‌ای می‌پردازند.

همچنین وی گفته بود: با توجه به ابتلای ۲۰ نفر از نمایندگان به کرونا و مشکوک بودن ۶ نفر دیگر و با توجه به اینکه نتایج تست مابقی نمایندگان نیز فردا اعلام خواهد شد و ممکن است با افزایش تعداد مبتلایان به کرونا میان نمایندگان مواجه شویم جلسات علنی مجلس تا اطلاع ثانوی در دو بخش و با یک تایم استراحت برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است جلسات علنی مجلس در روزهای یکشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه طبق آئین‌نامه داخلی پارلمان از ساعت ۸ صبح به‌مدت ۴ ساعت برگزار می‌شود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار