رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد

آخرین وضعیت تفحص از تخصیص ارز۴۲۰۰ تومانی در مجلس

رئیس هیئت‌ تحقیق و تفحص از نحوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی در مجلس آخرین روند این تفحص را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 01
کد خبر: ۱۲۰۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ جبار کوچکی‌نژاد رئیس کمیسیون تحقیق و تفحص مجلس از نحوه تخصیص ارز 4200 تومانی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به آخرین روند این تفحص، گفت: مراحل اولیه این تحقیق و تفحص آغاز شده و هیئت در حال جمع‌آوری اسناد و مدارک در این زمینه است.

 

وی با بیان اینکه مکاتباتی با بانک مرکزی برای دریافت اطلاعات لازم انجام شده است تا اسناد و مدارک لازم از سال 98 تاکنون را به مجلس ارائه کنند، افزود: باید اطلاعات کلی درباره اینکه در این بازه زمانی به چه کسانی ارز 4200 تومانی و چگونه اختصاص داده شده به مجلس ارائه شود.

 

نماینده رشت در مجلس با اعلام اینکه حدود 70 تا 80 میلیارد دلار در بازه زمانی 98 تاکنون برای واردات کالاها ارز اختصاص داده شده است، عنوان کرد: مجلس قرار است در بخش‌های به مانند، صنعت، کشاورزی و خود بانک مرکزی تفحص داشته باشد تا مشخص شود این ارزهای که اختصاص داده شده چرا به صورت کامل به جامعه هدف بازنگشته و مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه اطلاعات مختلفی از سوی دیوان محاسبات و سازمان بازرسی از افرادی که ارز 4200 تومانی دریافت کرده‌اند به هیئت تحقیق و تفحص داده شده است، اضافه کرد: هنوز جمع‌بندی درباره اینکه چه میزان به افراد ارز برای واردات داده نشده نداشته‌ایم.

 

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از نحوه تخصیص ارز 4200 تومانی در مجلس درباره زمان جمع‌بندی گزارش هیئت برای قرائت در صحن علنی قوه مقننه، اظهار کرد: باتوجه به اینکه این تحقیق و تفحص رقمی بالای و حدود 2 هزار همت را شامل می‌شود زمانی حداقل 6 ماه می‌خواهد که ممکن است به دلیل سنگینی کار این زمان تمدید هم بشود.

 

کوچکی‌نژاد با بیان اینکه پس از جمع‌بندی گزارش آن را در اختیار قوه قضائیه قرار خواهیم داد تا با تخلفات برخورد شود، گفت: قطعا عواملی که در تخلفات صورت گرفته در تخصیص ارز 4200 تومانی دخیل بوده‌اند شناسایی و به قوه قضائیه معرفی خواهند شد.

 

 نمایندگان در جلسه علنی روز سه‌شنبه 11 آبان مجلس با 174 رأی موافق، 9 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 223 نماینده حاضر در جلسه با درخواست تحقیق و تفحص از عملکرد دولت در مورد منابع و مصارف ارز 4200 تومانی موافقت کرده بودند./ تسنیم

ارسال نظر