بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری

رازی کووپارس جایگزین دوز یادآور تمام واکسن‌های کرونا

به گفته سخنگوی پروژه واکسن رازی کوو پارس واکسن رازی کووپارس می‌تواند به عنوان دوز یادآور تمام واکسن های کرونا باشد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 31
کد خبر: ۱۲۰۱۶۵
 

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی پروژه واکسن رازی کوو پارس گفت: واکسن رازی کووپارس می‌تواند به عنوان دوز یادآور تمامی پلتفرم‌های استفاده شده در کشور استفاده شود. فلاح مهر آبادی گفت: واکسن "رازی کووپارس" به عنوان دوز یادآور تمامی پلتفرم‌های استفاده شده در کشور می‌تواند تزریق شود و تا ۱۸ برابر میزان آنتی بادی خنثی کننده را افزایش دهد.

میانگین تیتر آنتی بادی نوترالیزان به ترتیب برای واکسن‌های سینوفارم (۳ الی ۶ ماه پس از دوز دوم) در روز صفر مطالعه ۵.۴۳ و دو هفته پس از تزریق واکسن رازی کوو پارس به ۸۸.۶۹ افزایش یافت.

او گفت: مقایسه‌ای به منظور بررسی میانگین آنتی بادی نوترالیزان علیه کووید ۱۹ واکسن‌های سینوفارم، برکت، آسترازنکا و اسپوتنیک در روز صفر مطالعه و دو هفته پس از تزریق واکسن رازی کوو پارس انجام شد که نتایج به دست آمده حاکی از قابل استفاده بودن این واکسن برای پلتفرم‌های موجود در کشور است.

واکسن برکت (۳ الی ۶ ماه پس از دوز دوم) در روز صفر مطالعه ۵.۰۲ و دو هفته پس از تزریق رازی کووپارس به ۷۲.۱۱، واکسن آسترازنیکا (۴ الی ۶ ماه پس از دوز دوم) در روز صفر مطالعه ۱۰.۷۷ و دو هفته پس از تزریق رازی کووپارس به ۹۶.۴۹، واکسن اسپوتنیک (۴ الی ۶ ماه پس از دوز دوم) در روز صفر مطالعه ۱۱.۸۶ و دو هفته پس از تزریق رازی کووپارس به ۵۶.۳۷ و واکسن رازی کووپارس (۴ الی ۶ ماه پس از دوز دوم) در روز صفر مطالعه ۱۱.۵۱ و دو هفته پس از تزریق رازی کووپارس به ۸۷.۲۵ افزایش یافت.

نتایج بررسی‌های انجام شده در جدول ذیل آمده است/باشگاه خبرنگاران

رازی کووپارس به عنوان دوز بوستر تمام واکسن های کرونا قابل استفاده است

مطالب مرتبط
ارسال نظر