تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

گفتگوی تلفنی امیرعبداللهیان با همتای اماراتی

امیرعبداللهیان در گفتگوی تلفنی همتای اماراتی، حضور رژیم صهیونیستی در منطقه را تهدیدی برای کل کشورها و منطقه خواند و اشاره به بحران یمن اظهار داشت: ما معتقدیم تداوم جنگ و گسترش درگیری ها و منازعات به نفع هیچ یک از طرف ها و منطقه نیست.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 03
کد خبر: ۱۲۰۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با «عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیر امور خارجه امارات متحده عربی در خصوص مسائل دوجانبه و منطقه ای گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفتگو روابط دو کشور را مثبت و رو به پیشرفت توصیف کرد و اظهار داشت: دیدار و رایزنی های خوبی بین مقامات دو کشور برقرار شده است.

امیرعبداللهیان  با اشاره به بحران یمن اظهار داشت: ما معتقدیم تداوم جنگ و گسترش درگیری ها و منازعات به نفع هیچ یک از طرف ها و منطقه نیست. 

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان حضور رژیم صهیونیستی در منطقه را تهدیدی برای کل کشورها و منطقه خواند.

وزیر خارجه کشورمان اظهار داشت: باید تلاش کرد تا عوامل بحران آفرین نتوانند در منطقه جای پا پیدا کنند.

وزیر امور خارجه امارات در این گفتگو اظهار داشت: دولت امارات بر توسعه روابط خود با ایران جدی است و استمرار گفتگوهای دوجانبه را در زمینه های مختلف ضروری می داند.

وزیر امور خارجه امارات عربی متحده درخصوص بحران سیاسی در یمن گفت: ما تلاش داریم تا همه طرف های یمنی را برای رسیدن به راه حل سیاسی با پشتیبانی سازمان ملل تشویق کنیم.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار