ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

تشییع پیکر آیت الله صافی گلپایگانی در کربلا

پیکر آیت الله «لطف الله صافی گلپایگانی» عصر پنجشنبه برای وداع آخر، به کربلای معلی رسید.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 03
کد خبر: ۱۲۰۶۱۶

به گزارش راهبرد معاصر پیکر آیت الله صافی گلپایگانی عصر امروز پنجشنبه برای آغاز مراسم نهایی تشییع به صحن مطهر حضرت ابوالفضل العباس(ع) رسید. پیکر آیت الله روز چهارشنبه در شهر مقدس قم پس از اقامه نماز تشییع و سپس برای تدفین در کربلای معلی به عراق منتقل شده است.

پیکر آیت الله صافی گلپایگانی در کربلا تشییع شد

پیکر آیت الله العظمی صافی گلپایگانی پیش از ظهر امروز در نجف اشرف با حضور علما و شمار بسیاری از مؤمنان تشییع شد.

در مراسم تشییع این عالم ربانی، شمار زیادی از شهروندان عراقی و همچنین زائران ایرانی و مقلدان ایشان حضور داشتند و  با این مرجع تقلید شیعیان وداع کردند.

پیکر آیت الله صافی گلپایگانی در کربلا تشییع شد

این مراسم حوالی ساعت ۱۰ صبح امروز، در نجف اشرف از مسجد جامع شیخ طوسی به سمت حرم مطهر امیر المومنین علی (ع) آغاز شد که در آن بسیاری از علمای دینی عراق و ایران، مقام های استان نجف، دیپلمات های ایرانی  و نیز نمایندگان  مراجع حضور داشتند.

بر اساس برخی گزارش ها، فرزندان آیت الله سیستانی از جمله شرکت کنندگان در مراسم تشییع آیت الله صافی گلپایگانی، بودند.

به نوشته برخی رسانه های عراقی، دفتر آیت الله سید علی سیستانی مرجعیت عالی شیعه عراق، دیروز چهارشنبه از حوزه علمیه نجف خواست در مراسم تشییع آیت الله صافی گلپایگانی در روز پنجشنبه (اول رجب) شرکت کنند.

هزاران نفر از شعیان و مقلدان آیت الله صافی گلپایگانی عصر امروز با حضور در کربلای معلی و حرمین امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) تابوت معظم له را بردوش گرفتند.

تشییع پیکر حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در بین الحرمین کربلای معلی با حضور علما و مومنین همراه با روضه خوانی و ذکر مصیبت برگزار شد و جمعیت بسیار زیادی در این مراسم در بین الحرمین شرکت داشتند.

پیکر این عالم ربانی بعد از مراسم تشییع هزاران نفری و با حضور شخصیت های دینی ، علمی و فرهنگی و جمع کثیری از شیعیان عراقی و ایرانی، سرانجام در صحن مطهر حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در خانه ابدی اش جای گرفت./ایرنا

ارسال نظر