جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

پیش بینی بورس هفته بعد

یک کارشناس بازارهای مالی درباره پیش‌بینی هفته آینده می‌گوید: همه چیز به معاملات روز شنبه بستگی دارد اما به طور کلی بازار متعادل است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 03
کد خبر: ۱۲۰۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر بورس از هفته گذشته روند رو به رشد است. این رشد پس از صحبت‌های رئیس‌جمهور و پنج مصوبه وزیر اقتصاد آغاز شد و به صورت نوسانی تا روز گذشته ادامه داشت.

براساس داده‌های سازمان بورس و اورق بهادار، شاخص کل بورس با رشد ۵.۴۳ درصدی از محدوده یک میلیون و ۲۷۶ واحد به یک میلیون و ۳۰۱ واحد رسید.

بورس از روز شنبه روند نوسانی مثبت را پشت سر گذاشت، یعنی یک روز شاخص مثبت و روز دیگر متعادل بود. اما روز چهارشنبه شاخص تا محدوده یک میلیون و ۲۷۱ واحد نزول کرد، در نهایت در محدوده یک میلیون و ۳۰۱ واحد ایستاد.

معاملات بورس به شنبه بستگی دارد

پیام الیاس کردی، کارشناس بازارهای مالی درباره پیش‌بینی هفته آینده می‌گوید: همه چیز به معاملات روز شنبه بستگی دارد اما به طور کلی بازار متعادل است.

وی توضیح می‌دهد: در هفته جاری حمایت‌هایی روی تابلوی انجام شد و این حمایت را می‌توان در سهام فلزی و معدنی دید.

این کارشناس بازارهای مالی می‌گوید: طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه این هفته ارزش معاملات به صورت چشمگیری افزایش پیدا کرد. اما روز چهارشنبه بازار کمی منفی بود و از ارزش معاملات کاسته شد.

الیاس‌کردی تاکید می‌کند: بازار سرمایه در انتظار توافقات است. انتظار می‌رود هفته آینده اخبار مثبتی از مذاکرات برسد.

وی ادامه می‌دهد: انجام توافق می‌تواند روی نرخ دلار نیز تاثیرگذار باشد.

این کارشناس بازارهای مالی در نهایت می‌گوید: نباید انتظار سبزپوشی یکپارچه از بازار را داشت. احتمال دارد شاخص مثبت اما برخی سهام منفی باشند یا برعکس./تجارت نیوز

ارسال نظر