پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

درویش: امیدواریم وعده واگذاری سهام پرسپولیس محقق شود

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خواهان توجه ویژه به ارزش مضاعف برند پرسپولیس با توجه به خواستگاه اجتماعی فراگیرتر، افتخارات بیشتر و ارزش و اعتبار بین‌المللی برند این باشگاه شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 05
کد خبر: ۱۲۰۸۷۵

به گزارش راهبردمعاصر رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در نشست پیگیری واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی که امروز (شنبه) با حضور حسین قربان‌زاده، معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل سازمان خصوصی سازی در محل باشگاه برگزار شد، اظهار داشت: تا پیش از این، دیده نشده بود که موضوع با این جدیت پیگیری شود. به طور پیوسته در جلسات حضور داریم و در حال تبادل اطلاعات و اسناد مربوطه هستیم.

وی ادامه داد: از دهه 60 که مدیر تیم بسکتبال پرسپولیس بودم، موضوع خصوصی‌سازی مطرح بوده است اما فکر نمی‌کنم در تمام این سال‌ها به این میزان جلسه تشکیل شده باشد که در این مدت شاهد بوده‌ایم. حمید سجادی هم مصرانه پیگیر این موضوع است و هرگاه نیاز به جلسه‌ای بوده، بدون فوت وقت پذیرفت که وقفه‌ای در کار پرسپولیس ایجاد نشود. با این همیتی که وجود دارد، بسیار امیدواریم این وعده به هواداران که نشدنی تلقی می‌شد، اتفاق بیفتد و تقدیم آنها شود.

همچنین محمود خوردبین هم در جریان این نشست اظهار داشت: حدود 40 سال است که درویش را به عنوان مدیری ورزشی و پرسپولیسی می‌شناسم. امروز هم برای گفتن تبریک و خیر مقدم به دوست قدیمی آمدم که به من لطف داشتند. خوشحال هستم که او به عنوان یک دوستدار پرسپولیس مدیرعامل شد و ان‌شاءالله که موفق خواهد بود. با این رویه‌ای که در این جلسه هم می‌بینم، امیدوارم بالاخره این کاری که همیشه گفته شده است که نمی‌شود و هر بار در آخرین لحظه منتفی می‌شود، بالاخره اتفاق بیفتد تا شاهد مشارکت هواداران در این بخش نیز باشیم.

کلمات کلیدی: پرسپولیس
ارسال نظر