ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

تقدیر ارتش عراق از نقش الحشد الشعبی در پاکسازی شمال بغداد

تقدیر ارتش عراق از نقش الحشد الشعبی در پاکسازی شمال بغداد یک فرمانده ارشد ارتش عراق از نقش الحشدالشعبی در پاکسازی منطقه‌ای در شمال بغداد تقدیر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 06
کد خبر: ۱۲۱۰۰۶

به گزارش راهبرد معاصر سرتیپ ستاد «احمد سلیم» فرمانده عملیات بغداد در ارتش عراق در مصاحبه‌ای گفت که نیروهای الحشد الشعبی نقش بزرگی در نابود کردن تروریست‌ها و رصد تحرکات آن‌ها در منطقه «الطارمیه» در شمال بغداد داشتند.

به نوشته وبگاه المعلومه، او در این خصوص اعلام کرد که منطقه الطارمیه و به طور کل شمال بغداد در بیش از شش ماه گذشته شاهد هیچ‌گونه فعالیت تروریست‌های داعش نبوده است و این موفقیت به این دلیل بوده که تروریست‌ها هیچ مجالی برای عرض اندام نداشتند و نیروهای مسلح عراق به همراه نیروهای اطلاعاتی و امنیتی دهها عملیات پاکسازی و انهدام مخفیگاههای تروریست‌ها انجام داده‌اند.

او همچنین از همکاری نیروی هوایی عراق و بمباران مواضع تروریست‌ها طبق اطلاعاتی که نیروهای اطلاعاتی در اختیار آن‌ها قرار داده بودند، تقدیر کرد. به گفته وی در ۲۴ ژانویه شش تروریست داعشی که یکی از آن‌ها از سرکردگان اصلی این گروهک بود پس از اینکه به دست نیروهای ارتش و الحشد الشعبی به محاصره در آمده بودند، در حمله هوایی ارتش عراق کشته شدند.

این فرمانده ارتش عراق همچنین گفت که تروریست‌ها مدام در حال تغییر مخفیگاههای خود هستند، چون در صورت باقی ماندن در یک نقطه هدف قرار می‌گیرند و نیروهای امنیتی و عملیاتی نیز مدام در حال کشف و انهدام این مخفیگاهها هستند.

به گفته سرتیپ «احمد سلیم» ساکنان این منطقه نیز همکاری تنگاتنگی با نیروهای ارتش و الحشد الشعبی دارند و از سوی دیگر عمده نیروهای الحشد در منطقه الطارمیه از خود ساکنان منطقه هستند و توانسته‌اند با رصد و کمین گرفتن در مسیر تروریست‌ها بسیاری از تروریست‌ها را کشته یا مجروح کنند.

منطقه الطارمیه بغداد را به سه استان مرتبط می‌سازد، از شمال به منطقه سامرا در استان صلاح‌الدین، از شرق به استان دیالی و از غرب نیز به استان الانبار راه دارد و این سه استان را به یکدیگر متصل کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار