تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید

المیادین: سازمان اطلاعات عراق در ترور سرکرده داعش مشارکت کرد

المیادین: سازمان اطلاعات عراق در ترور سرکرده داعش مشارکت کرد منابع امنیتی عراقی از مشارکت سازمان اطلاعات این کشور در ترور سرکرده داعش در سوریه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 03
کد خبر: ۱۲۰۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر منابع عراقی امروز (پنج شنبه) به شبکه المیادین گفتند که سازمان اطلاعات این کشور در عملیات ترور «ابو ابراهیم القرشی» سرکرده جدید داعش در سوریه، مشارکت کرده است.

خبرنگار المیادین همچنین گزارش داد که جنازه کشته شدگان برای بررسی دی ان ای آن‌ها به داخل خاک عراق انتقال داده شده‌اند.

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا امروز (پنجشنبه) مدعی کشته‌شدن «ابو ابراهیم القرشی» سرکرده جدید داعش در سوریه شد. بایدن طی بیانیه‌ای اعلام کرد: «شب گذشته به دستور من، نیروهای نظامی آمریکا در شمال غرب سوریه با موفقیت عملیات ضد تروریستی را برای محافظت از مردم آمریکا و متحدان ما و تبدیل جهان به مکانی امن‌تر انجام دادند».

شب گذشته منابع رسانه‌ای از عملیات هلی‌برن نیروهای ائتلاف آمریکایی در حومه شمالی ادلب (شمال غرب سوریه) و کشته شدن دست‌کم ده نفر از جمله یک زن و چند کودک خبر دادند.

شبکه «الجزیره» نیز گزارش داد که بالگردهای ائتلاف آمریکایی، شب گذشته بر فراز مناطق أطمة ودیر بلوط در حومه شمالی ادلب پرواز کردند و در حومه شهرک «أطمة» یک عملیات هلی‌برن انجام دادند که در آن ده نفر از جمله هفت کودک کشته شدند.

خبرنگار «العربی الجدید» نیز با تایید عملیات هلی‌برن نیروهای آمریکایی در شمال استان ادلب به نقل از منابع محلی و شاهدان عینی نوشت: طی هلی‌برن نیروهای ائتلاف بین‌المللی علیه یک ساختمان مسکونی دو طبقه در نزدیکی گذرگاه دیربلوط، نُه نفر از جمله سه کودک و زن کشته شدند.

بر اساس این گزارش، این عملیات سه ساعت طول کشید و پس از پایان، بالگردهای ائتلاف وارد اراضی ترکیه شدند و پهپادهای ائتلاف بین‌المللی پس از عقب‌نشینی بالگردها، محل عملیات صورت گرفته را هدف قرار دادند.

پیش از این، پایگاه خبری شبکه «اورینت» -نزدیک به معارضان- به نقل از منابع میدانی احتمال داده بود که «عبدالله قرداش» معروف به «ابو ابراهیم القرشی» سرکرده جدید سازمان تروریستی داعش در حمله بامدادی آمریکا کشته شده باشد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار