پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

۲ فولادی و ۳ پرسپولیسی با انگیزه در سوپرجام

دیدار سوپرجام کشور درحالی روز دوشنبه در سیرجان برگزار می شود که برخی نفرات حاضر در آن از انگیزه های بالایی برخوردارند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 06
کد خبر: ۱۲۱۰۰۹

به گزارش راهبرد معاصر در آخرین روزهای دی ماه گذشته باشگاه فولاد در نامه‌ای رسمی به باشگاه پرسپولیس خواستار جذب سه بازیکن این تیم شد. باشگاه فولاد خوزستان پس از حذف از جام حذفی در نامه‌ای رسمی خواستار جذب ۳ بازیکن تیم پرسپولیس شد و درخواست خود را به صورت مکتوب ارسال کرد. فولادی‌ها در نامه خود خواستار جذب مهدی شیری، سعید آقایی و رضا اسدی ۳ بازیکن پرسپولیس شدند. خواسته ای که از ابتدا هم مشخص بود با مخالفت باشگاه پرسپولیس و حتی خود این ۳ بازیکن مواجه خواهد شد!

حالا مهدی شیری، رضا اسدی و سعید آقایی با انگیزه ای خاص و ویژه برابر تیمی قرار می گیرند که سرمربی اش بازی آنها را می پسندد. بدیهی است این سه بازیکن تلاش می کنند جوری مقابل جواد نکونام نمایش دهند که ثابت شود این مربی صاحب نام در مورد آنها اشتباه نکرده است.

گفته می شود هر مهدی شیری، سعید آقایی و رضا اسدی هر سه در ترکیب اصلی پرسپولیس در بازی سوپرجام به میدان خواهند رفت. از آن طرف اما علیرضا کوشکی و لوسیانو پریرا ( ملقب به شیمبا) دو بازیکنی بودند که درفصل نقل و انتقالات مورد توجه یحیی گل محمدی قرار گرفتند. مکاتباتی نیز میان باشگاه پرسپولیس با پیکان و فولاد خوزستان انجام شد اما کوشکی به فولاد خوزستان رفت و شیمبا نیز ترجیح داد در اهواز بماند و به کارش در این تیم ادامه دهد.

سوپر جام اما یک فرصت ویژه برای ارزیابی نفرات مورد نظر سرمربیان مشهور دو تیم است و بازیکنانی که همه جوره برابر سرمربی حریف و البته سرمربی تیم خودی انگیزه دارند تا بهترین نمایش خود را ارائه دهند./خبر ورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار