افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید
با مصوبه کمیسیون قضایی مجلس:

مجازات مفسد فی‌الارض، در انتظار اسیدپاشان

سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس گفت: با مصوبه کمیسیون قضایی چنانچه اسیدپاشی با هدف ارعاب باشد و موجب ناامنی در جامعه شود، فرد مرتکب مفسد فی‌الارض دانسته شده و به مجازات آن محکوم می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 26
کد خبر: ۱۲۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام حسن نوروزی نماینده مردم رباط‌کریم در مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به نشست امروز کمیسیون قضایی مجلس گفت: در جلسه امروز طرح اصلاح قانون دیوان عدالت اداری در دستور اعضای کمیسیون قرار داشت که موادی از آن بررسی و به تصویب اعضا رسید.

 

وی افزود: اعضای کمیسیون در این جلسه مصوب کردند که مرجع حل اختلاف بین شعب دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضایی پس از کسب نظر مشورتی دیوان عدالت اداری، دیوان عالی کشور است.

 

سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: همچنین در جلسه امروز دو ماده الحاقی در رابطه با طرح تشدید مجازات اسیدپاشی در کمیسیون مطرح شد و به تصویب اعضای کمیسیون رسید.

 

نوروزی در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه کمیسیون در جریان بررسی این تبصره‌ها چنانچه اسیدپاشی با هدف ارعاب و ایجاد ناامنی در جامعه باشد به نحوی که موجب ناامنی در محیط شود، شخص مرتکب، مفسد فی‌الارض محسوب شده و به مجازات آن محکوم می‌شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار