دِیلی کالر: ذخایر تسلیحاتی آمریکا ته کشیده است تهدید یک خاخام ارشد: ما اسرائیل را ترک خواهیم کرد حذف بند ۲۱ طرح ترامپ در مورد عدم الحاق کرانه باختری با إعمال فشار نتانیاهو اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد

توضیحات آنکارا درباره سفر اردوغان به امارات

رئیس‌جمهور ترکیه فردا دوشنبه برای انجام سفر رسمی دو روزه، به امارات متحده عربی می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 13
کد خبر: ۱۲۲۰۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد که رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور این کشور فردا دوشنبه به دعوت شیخ محمد بن زاید، ولی عهد ابوظبی، یک سفر رسمی به امارات متحده عربی انجام می‌دهد.

به دنبال انتشار یادداشت رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه در یکی از رسانه‌های اماراتی در آستانه سفر رسمی او به این کشور حاشیه جنوبی خلیج فارس، دفتر ریاست جمهوری ترکیه بیانیه‌ای درباره این سفر و محور‌های آن منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، طبق اعلام دفتر ریاست جمهوری ترکیه قرار است اردوغان دوشنبه (فردا) برای انجام یک سفر دو روزه به دعوت شیخ محمد بن زاید آل نهیان، ولی عهد ابوظبی، به امارات متحده عربی سفر کند.

طبق اعلام این دفتر رجب طیب اردوغان، روابط دوجانبه ترکیه و امارات متحده عربی و اقدامات برای تعمیق همکاری‌ها در گفتگو‌های اردوغان با مقام‌های اماراتی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

ریاست جمهوری ترکیه همچنین خبر داد، دو طرف ترکیه‌ای و اماراتی همچنین در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی با درک برقراری و حفظ صلح و ثبات در منطقه تبادل نظر خواهند کرد.

دفتر رجب طیب اردوغان افزود، در جریان سفر رسمی اردوغان به امارات متحده عربی مجموعه‌ای از توافقات بین دو کشور به منظور تقویت روابط دوجانبه به امضای طرفین خواهد رسید.

طبق این بیانیه، رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه قرار است روز سه شنبه هفته جاری با سفر به دبی از نمایشگاه «اکسپو ۲۰۲۰ دبی» هم دیدن کند.

سوم آذرماه سال جاری بود که محمد بن زاید آل نهیان، ولی عهد ابوظبی به دعوت رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه به آنکارا رفت تا آن‌ها بعد از ۱۰ سال یک بار دیگر با یکدیگر دیدار کنند/ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار