عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

احتمال دستکاری پنتاگون در گزارش حمله داعش به فرودگاه کابل

پس از انتشار گزارش پنتاگون درباره حمله انتحاری داعش به فرودگاه کابل چند تن از اعضای خانواده 13 نظامی کشته شده درباره نتایج این گزارش ابراز تردید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 20
کد خبر: ۱۲۳۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر خانواده‌ نظامیان آمریکایی که در حمله انتحاری فرودگاه کابل کشته شدند، تحقیقات پنتاگون را زیر سوال برده و اعلام کردند که این گزارش دستکاری کرده است.

پیش از این پنتاگون در گزارشی درباره حمله انتحاری داعش به فرودگاه کابل گفته بود که این حمله قابل پیشگیری نبوده است.

در این حمله 170 نفر از جمله 13 نظامی آمریکایی کشته شدند.

پس از انتشار گزارش پنتاگون چند از اعضای این 13 نظامی کشته شده به روزنامه واشگنتن پست درباره نتایج این گزارش ابراز تردید کردند.

شانا چاپل، مادر کریم نیکویی تفنگدار ۲۰ ساله‌ آمریکایی که در این انفجار کشته شده، به واشنگتن پست گفته است که همه تفنگداران دریایی در فرودگاه کابل توسط طالبان «محاصره شده بودند».

خانواده‌های نظامیان کشته‌شده می‌گویند که آنها در وضعیت غیرقابل دفاعی قرار گرفته بودند. یکی از این خانواده‌ها گفته است: «بله، این یک تلاش بشردوستانه از سوی آنها بود. و آنها بهترین کاری را که می‌توانستند با توجه به شرایط انجام دهند، انجام دادند. با این حال، آنها در وهله اول نباید در آن شرایط قرار می گرفتند.»

مادر کریم نیکویی، همچنین با نتیجه‌گیری پنتاگون مبنی بر این‌که تلفات جانی ناشی از یک بمب گذاری انتحاری بوده است مخالفت کرده و معتقد است که اعضای ارتش پس از پایان بمباران با شلیک سلاح‌های سبک هدف قرار گرفته‌اند.

به گزارش واشنگتن پست، چند تفنگدار دریایی گزارش دادند که در جریان حمله هدف تیراندازی قرار گرفتند.

مارک اشمیتز، یکی دیگر از والدینی که پسرش در این حمله کشته شده، گفته است که «گزارش‌های متناقض» را در ارزیابی پنتاگون دیده و می‌گوید که از پنتاگون خواسته برخی از قطعات فلزی که در بدن پسرش پیدا شده است را به‌طور اختصاصی تجزیه و تحلیل کند. پنتاگون اما به او گفته که این قطعات دور ریخته شده است.

ارتش آمریکا پیش از این گفته بود که هیچ مدرک قطعی مبنی بر زخمی‌شدن یا کشته‌شدن کسی بر اثر شلیک گلوله، چه امریکایی و چه افغانستانی، پیدا نشده است.

در آن زمان کنت فرانک مک‌کنزی، فرمانده سنتکام شواهد جمع‌آوری‌شده، کشته‌شدن بیش از ۱۰۰ نفر، تجزیه و تحلیل کارشناسان، یافته‌های واقعیت و نتیجه‌گیری‌های تیم براساس آن شواهد را یک بررسی قانع‌کننده و واقعی خوانده بود.

ارتش آمریکا پس از حمله انتحاری به فرودگاه کابل هویت مهاجم انتحاری را عبدالرحمان لوگری عنوان کرده و گفته است که این حمله قابل پیشگیری نبوده و 170 نفر از جمله 13 نظامی امریکا در این حمله کشته شدند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده