تاثیر قطعی معدل دوره یازدهم و دوازدهم دانش آموزان در نتیجه نهایی کنکور تصویب شد وکیل پخشان عزیزی: دیوان عالی کشور با درخواست توقف اجرای حکم پخشان عزیزی موافقت کرد انتشار نتایج اجرای مصوبه سیاست‌های سنجش و پذیرش تراژدی پرندگان در خوزستان / قتل‌عام هزاران پرنده با دانه سمی سارقان زن تلفن همراه را شناسایی کنید + عکس سارق توقیف چهار تریلی زباله در دماوند مدارس ابتدایی استان همدان فردا غیرحضوری شد تایید شیوع ویروس مرگبار ماربورگ در تانزانیا مدارس کرمانشاه فردا غیرحضوری است/ تعطیلی ادارات در روز‌های پنجشنبه تا پایان بهمن پیکر شهدای مرزبانی پس از ۱۶ سال به کشور بازگشت پسر قاضی مقیسه: قاتل منافق به بهانه عمل جراحی، برای آموزش ترور رفته بود پرونده کودک بوکانی به صورت ویژه رسیدگی می‌شود | متهمان روانه زندان شدند اعمال محدودیت ترافیکی در راه‌های شمال تأثیر پایه‌های یازدهم و دوازدهم در کنکور قطعی ماند تعیین تکلیف «تاثیر معدل در کنکور» /تاثیر معدل دوره دهم در آزمون حذف شد

اشتباه رایج در فریز کردن گوشت

فریز کردن روش رایج برای نگه داری از گوشت است، اما اشتباه بزرگی که بسیاری از خانم‌ها در فریز کردن آن انجام میدهند باعث بروز مشکلات زیادی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 21
کد خبر: ۱۲۳۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، شاید بسیاری از شما هم عاشق خوردن گوشت قرمز باشید و آن را در اکثر مواد غذایی خود استفاده کنید، اما نکات مهمی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. مخصوصا زمانی که می‌خواهید گوشت قرمز را فریز کنید. به خاطر همین تصمیم گرفتیم که در این قسمت اطلاعاتِ مربوط به سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در مورد اشتباهات فریز کردن گوشت را در اختیارتان قرار دهیم.

هرگز گوشت را بدون خرد کردن داخل فریزر قرار ندهید

اگر قرار است که گوشت را داخل فریزر یا یخچال بگذارید، حتماً آن را خرد و تکه تکه کنید و بعد داخل فریزر بگذارید. گوشت پخته شده را نیز هرگز داخل فریزر قرار ندهید. بهتر است که تکه‌های گوشت را خرد کنید و تکه‌ها هم نسبتاً بزرگ باشد، اما هرگز گوشت تکه نشده را داخل فریزر نگذارید.



دمای گوشت باید یک دمای مشخص باشد

اگر قرار است که گوشت قرمز باقی مانده را در فریزر بگذارید، توصیه ما این است که دمای فریزر چهل درجه فارنهایت یا بیشتر باشد. علت انجام این کار این است که دما هرچقدر بالاتر باشد، از ایجاد باکتری‌ها و رشد آن‌ها جلوگیری می‌کند؛ پس باید محیط را به اندازه کافی خنک کنید.

مراقب باکتری‌های گوشت باشید و در نگهداری آن دقت کنید

مصرف گوشت قرمز حاوی باکتری، شما را به بیماری‌های سختی دچار می‌کند. باکتری‌های مختلفی مانند ای. کولی یا سالمونلا ممکن است در گوشت قرمز پیدا شود؛ بنابراین در ذخیره و فریز کردن آن‌ها باید خیلی دقت کنید، زیرا اگر این باکتری وارد بدن شود، باعث ایجاد مشکلات سخت و شدیدی مانند اسهال، عفونت ادراری، بیماری‌های تنفسی و عفونت خونی خواهد شد.


پس باید خیلی مراقب باشید.

بعضی از افراد هستند که خودشان بیماری زمینه‌ای دارند یا سیستم ایمنی شان ضعیف است یا حتی خانم‌های باردار، اگر با این باکتری‌ها مواجه شوند، ممکن است در خطر بیماری‌های خیلی شدیدتر قرار بگیرند و این موضوع جان شان را تهدید کند. معمولا مسمومیت و ابتلا به این باکتری‌ها با علائمی مانند کم آبی بدن، تشنگی بیش از حد، خشکی دهان، سرگیجه، سبک شدن سر یا تیره شدن ادرار خودش را نشان می‌دهد.

گوشت پخته شده را زیاد داخل یخچال نگهداری نکنید

گوشت پخته شده را هرگز نباید مدت زمان طولانی داخل یخچال بگذارید؛ همچنین از قرار دادن آن‌ها داخل فریزر هم خودداری کنید. هرچقدر این زمان طولانی‌تر باشد، مضرات آن گوشت افزایش پیدا می‌کند. بیشترین حدی که می‌توانید گوشت پخته شده را نگه دارید، این است که آن را به مدت یک هفته داخل دمای ۴۰ درجه فارنهایت در یخچال قرار دهید. در غیر این صورت اجازه بیشتری برای نگهداری از گوشت پخته شده داخل فریزر یا یخچال ندارید.

منبع:نمناک

ارسال نظر
آخرین اخبار