وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

درخواست اوکراین برای نشست فوری شورای امنیت

اوکراین از کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل خواست تا نشستی تشکیل داده و درباره گام‌های عملی برای تضمین امنیت اوکراین و کاهش تنش‌ها با روسیه مذاکراتی فوری انجام دهند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 21
کد خبر: ۱۲۳۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر «دمیتری کولبا» وزیر خارجه اوکراین درخواستی برای تشکیل نشست فوری شورای امنیت سازمان ملل با محوریت اوکراین ارائه کرده است.

طبق گزارش رویترز، کولبا امروز (دوشنبه) از کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل خواست تا نشستی تشکیل داده و درباره گام‌های عملی برای تضمین امنیت اوکراین و کاهش تنش‌ها با روسیه مذاکراتی فوری انجام دهند.

اندکی پیش از این، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که امروز درباره به رسمیت شناختن دو منطقه جدایی‌طلب در شرق اوکراین تصمیم خواهد گرفت.

روسیه یکی از اعضای دائمی شورای امنیت سازمان ملل متحد با حق وتو است. در حال حاضر روابط این کشور با اوکراین که از زمان الحاق کریمه روبه وخامت رفته بود، متشنج شده است و البته مداخله‌های غرب و در راس آنها آمریکا نیز به بدتر کردن اوضاع کمک کرده است.

به طور مثال پیش از این «بوریس جانسون» نخست‌ وزیر انگلیس مدعی شد که روسیه در حال برنامه‌ریزی برای بزرگترین جنگ اروپا از سال ۱۹۴۵ (زمان پایان جنگ جهانی دوم) است.

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا هم با ادعای آنکه تمامی نشانه‌ها حاکی از حمله قطعی روسیه به اوکراین است، مدعی شد آمریکا همچنان به دنبال یافتن دیپلماسی برای حل مناقشات میان این دو کشور است.

همچنین چندین روز است که میان استقلال‌طلبان روس‌تبار و ارتش اوکراین در دو جمهوری دونتسک و لوهانسک درگیری نظامی وجود دارد و از دو شب گذشته نیز صدای انفجار از این دو منطقه به گوش می‌رسد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار