وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

واکنش شورای سیاستگذاری ائمه جمعه به شهادت امام جمعه کازرون

شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در پی شهادت امام جمعه کازرون اطلاعیه‌ای صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 29
کد خبر: ۱۲۳۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور از همه دستگاه‌های مسئول خواست در اِعمال اشد مجازات برای عوامل اصلی و فرعی شهادت حجت‌الاسلام خرسند با قاطعیت عمل کنند.

 

 شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در پی شهادت امام جمعه کازرون اطلاعیه‌ای صادر کرد.

 

متن اطلاعیه شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور به این شرح است:

 

انا لله و انا الیه راجعون

 

شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، با محکومیت اقدام وحشیانه و زبونانه ای که در به شهادت رسانیدن امام جمعه فاضل، مردمی و انقلابی شهرستان کازرون صورت پذیرفت، عروج ملکوتی و وصال آن واصل الی الله را با شهادت، در سحرگاه سومین شب از لیالی قدر و بلافاصله پس از برگزاری مراسم احیاء، به پیشگاه حضرت ولی عصر(ارواحنا لتراب مقدمه الفداء) ، رهبر عالیقدر انقلاب(مدظله العالی)، نماینده مکرم ولی فقیه در استان فارس، روحانیت معظم و عموم مردم شریف، همیشه در صحنه و قدرشناس این شهرستان شهیدپرور که از پیشگامان و طلایه داران انقلاب شکوهمند اسلامی محسوب می شوند، تبریک و تسلیت عرض نموده و برای خانواده ی داغدار، بازماندگان و ارادتمندان، طلب صبر و اجر دارد.

 

جناب حجت الاسلام و المسلمین محمد خرسند (رضوان الله تعالی علیه)، که افتخار سه نوبت مجروحیت در دوران دفاع مقدس را در کارنامه خدمات مشعشع خود به این مرز و بوم ثبت کرده و مدال جانبازی بر گردن آویخته بود، بیش از یک دهه، بی تکلف و بی ادعا در سنگر امامت جمعه شهرستان به جهاد فرهنگی پرداخت و به شایستگی، مقدرات الهی را در شب قدربه جبران یک عمر خدمات صادقانه به مردم، با فیض شهادت دریافت کرد.

 

نهاد نماز جمعه، ضمن تقدیر از سرعت عمل نهادهای امنیتی و انتظامی در شناسایی و دستگیری ضارب، از همه دستگاه های مسئول در حوزه ی ملی و استانی انتظار دارد در محاکمه و اعمال اشد مجازات برای عوامل اصلی و فرعی، با قاطعیت عمل کنند، تا شاهد تکرار چنین حوادث تأسف آوری نباشیم.

 

والسلام علی عباد الله الصالحین

 

شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار